Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 10/06: «Αποχωρεί από το Survivor 5 και ο...» - Ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει τη νέα αποχώρηση, μετά την Βρισηίδα!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

10 Ιουνίου 2022 09:44
Survivor spoiler 10/06: «Αποχωρεί από το Survivor 5 και ο...» - Ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει τη νέα αποχώρηση, μετά την Βρισηίδα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 10/06: Το Athensmagazine.gr πάντα μπροστά από τις εξελίξεις σας παρουσιάζει ποιος είναι το απόλυτο φαβορί για να αποχωρήσει την επόμενη εβδομάδα από το Survivor 5.

Όντας στην τελική ευθεία του Survivor, λιγότερο από 3 εβδομάδες δράσης παραμένουν, καθώς τέλος του μήνα οι παίκτες που θα έχουν παραμείνει στο ριάλιτι θα μαζέψουν τις βαλίτσες τους και θα επιστρέψουν στην Ελλάδα για τον μεγάλο ημιτελικό και τελικό του ριάλιτι.

Μετά την αποχώρηση της Βρισηίδας, μένει να δούμε ποιοι παίκτες ακόμα θα φτάσουν στην πηγή αλλά δεν θα πιούνε νερό, μιας και θα αποχωρήσουν λίγο πριν το φινάλε. Το Athensmagazine.gr πρώτο σας είχε αποκαλύψει πως θα αποχωρήσουν σερί οι Τάκης Καραγκούνιας και Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ενώ σας είχαμε πει πως σειρά θα πάρουν και οι Βρισηίδα Ανδριώτου, Νίκος Γιάννης και Σπύρος Μαρτίκας. Σ' αυτούς τους παίκτες μπήκε εμβόλιμα και η Στέλλα Ανδρεάδου και πλέον πάμε για να συνεχιστεί η σειρά.

Survivor spoiler 10/06: «Αποχωρεί από το Survivor 5 και ο...»

Τι θέλουμε να πούμε; Εδώ θα είμαστε, πρώτα ο Θεός, την επόμενη εβδομάδα θα το δείτε! Νίκος Γιάννης και Σπύρος Μαρτίκας θα μονομαχήσουν την επόμενη εβδομάδα! Ποιος θα φύγει; Βλέπουμε ο Γιώργος Λιανός να ανακοινώνει πως ο Νίκος Γιάννης αποχωρεί από το Survivor την επόμενη εβδομάδα και μετά πάμε για Μαίη και Σπύρο ώστε να φτάσουν στην τελική πεντάδα του Suvivor που θα απαρτίζεται από τους Άση Σοϊλέδη, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Γιώργο Ταλάντσεβ και Στάθη Σχίζα! Αυτοί βλέπουμε πως θα επιστρέψουν ως τελική πεντάδα στην Ελλάδα για τους μεγάλους ημιτελικούς και τελικούς του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share