Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 5: «Αντίο κακομαθημένο! Ό,τι πιο σιχαμερό έχει περάσει από το παιχνίδι» - Άγριο ξεφτίλισμα της Βρισηίδας στο twitter (photos)

«Καλη επιστροφή & καλά μυαλά!»

10 Ιουνίου 2022 08:55
Survivor 5: «Αντίο κακομαθημένο! Ό,τι πιο σιχαμερό έχει περάσει από το παιχνίδι» - Άγριο ξεφτίλισμα της Βρισηίδας στο twitter (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 5: Παρελθόν αποτελεί από το Survivor η Βρισηίδα Ανδριώτου, καθώς ήταν η παίκτρια που επέλεξε το κοινό στην ψηφοφορία για να φύγει, ανάμεσα σε Σπύρο Μαρτίκα και Γιώργο Ταλάντσεβ. Παράλληλα, δείτε εδώ το αποκαλυπτικό πλάνο του Survivor 5 που ξέφυγε στο μοντάζ!

«Νιώθω περίεργα. Δεν το περίμενα καθόλου. Είναι περίεργο το συναίσθημα του να γυρίσω πίσω στον πραγματικό κόσμο. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ που θα αφήσω την Ασημίνα μόνη της και τελείωσε η παύση, που ήταν όμορφη για μένα, αλλά θα πάω στην αγκαλιά της μαμάς μου που μου έχει λείψει πάρα πολύ, οπότε όλα καλά» τόνισε με δάκρυα στα μάτια.

Άγριο ξεφτίλισμα της Βρισηίδας στο twitter

Το Twitter από την άλλη δεν φαίνεται να στεναχωρήθηκε πολύ με την συγκεκριμένη αποχώρηση, με τα «τιτιβίσματα» να στάζουν χολή.

Survivor spoiler 10/06: Μια ανάσα από την αποχώρηση ο Σπύρος Μαρτίκας! Φτάνει το τέλος του

Survivor spoiler 10/06: Παρελθόν από το Survivor 5 αποτελεί εδώ και λίγες ώρες η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία και ήταν η παίκτρια που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό!

Συγκεκριμένα αυτή την εβδομάδα, το μοντέλο της μπλε ομάδας ήταν υποψήφια προς αποχώρηση μαζί με τον αγαπημένο της Σπύρο Μαρτίκα και τον Γιώργο Ταλάντσεβ και όπως ήταν λογικό ήταν το απόλυτο φαβορί για να αποχωρήσει. Κι έτσι κι έγινε...

Ωστόσο το Athensmagazine.gr βρίσκεται σε θέση τα γνωρίζει τα τελικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας, εκεί όπου παρατηρήσαμε μια μεγάλη έκπληξη! Ποια ήταν αυτή; Πως το άστρο του Σπύρου Μαρτίκα σιγά σιγά σβήνει και μάλιστα προχτές φέρεται να έδωσε μεγάλη μάχη με την Βρισηίδα για το ποιος θα παραμείνει εν τέλει στο Survivor 5!

Συγκεκριμένα, πληροφορίες μας αναφέρουν πως κάποια στιγμή μέσα στην ψηφοφορία ο Σπύρος Μαρτίκας βρισκόταν στην τελευταία θέση και έφτασε μια ανάσα από την αποχώρηση. Ωστόσο προς το φινάλε της πάτησε γκάζι και άφησε εκτός ριάλιτι την αγαπημένη του.

Όσον αφορά τον Γιώργο Ταλάντσεβ, από την αρχή κατάφερε να ξεφύγει και τελικά τερμάτισε άνετα στην πρώτη θέση, δείχνοντας παράλληλα πως αποτελεί ένα δυνατό χαρτί εν όψει τελικών και έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο για τον μεγάλο τελικό, απέναντι στα φαβορί Άρη Σοϊλέδη και Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Survivor spoiler 10/06: Μια ανάσα από την αποχώρηση ο Σπύρος Μαρτίκας! Φτάνει το τέλος του

Πάμε να δούμε αναλυτικά παρακάτω τα ποσοστά που συγκέντρωσε ο κάθε παίκτης από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού:

  1. Γιώργος Ταλάντσεβ 62%
  2. Σπύρος Μαρτίκας 20%
  3. Βρισηίδα Ανδριώτου 18%

Τα ποσοστά αυτά δείχνουν πως πλέον ο Σπύρος Μαρτίκας μετράει αντίστροφα για να αποχωρήσει από το Survivor 5, καθώς πέρα του Νίκου Γιάννη, άντε και της Μαίης Εμμανουηλίδου, φαντάζει λιγότερο δημοφιλής από τους υπολοίπους στα μάτια μας.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share