Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 09/06, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Το τελευταίο πάρτι στο Survivor 5 για έναν πανίσχυρο παίκτη! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

9 Ιουνίου 2022 20:22
Survivor spoiler 09/06, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Το τελευταίο πάρτι στο Survivor 5 για έναν πανίσχυρο παίκτη! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Όλοι οι παίκτες του Survivor 5 καταλαβαίνουν, ότι ζουν τις τελευταίες τους στιγμές στον Άγιο Δομίνικο. Οι εννέα παίκτες θα γίνουν οκτώ και αυτό σημαίνει, ότι σιγά σιγά φτάνουμε προς το τέλος, καθώς μετά θα αποχωρήσουν ουσιαστικά άλλοι τέσσερις, για να φτάσουμε στα ημιτελικά στο Άλσος Βεΐκου.

Η εβδομάδα που πέρασε, μάλιστα, ήταν και η πιο κρίσιμη στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, με τρεις πολύ δυνατούς παίκτες να τίθενται στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού, μετά την ψήφο των συμπαικτών τους και πρέπει να συνηθίσουμε, ότι πλέον κάθε ψηφοφορία θα έχει σπουδαία κρισιμότητα.

Δεν είναι εύκολο, άλλωστε, να διαλέξεις ανάμεσα σε Σπύρο Μαρτίκα, Βρισηίδα Ανδριώτου και Γιώργο Ταλάντσεβ. Καθένας έχει κάνει το δικό του «γκελ» στον κόσμο για τους δικούς του, διαφορετικούς, λόγους και τώρα μένει να φανεί ποιος είναι ο λιγότερο ισχυρός από τους τρεις, σε μια «μάχη» μονάχα για δυνατούς, στην οποία γνωρίζουμε ήδη ποιος οδηγείται προς την αποχώρηση.

Survivor spoiler: Η ομάδα που παίρνει το μεγάλο έπαθλο της εβδομάδας

Πριν από την ανακοίνωση που αναμένεται να κάνει ο Γιώργος Λιανός με τους παίκτες να είναι γεμάτοι αγωνία, ωστόσο, υπάρχει ένα ακόμη αγώνισμα. Δεν πρόκειται, αυτή την φορά, για αγώνα ασυλίας όπως στις προηγούμενες τρεις περιπτώσεις, αλλά για αγώνα επάθλου, με τις πληροφορίες μας να αναφέρουν πως οι νικητές όχι απλά θα φάνε, αλλά θα πάνε και σε μια υπερπολυτελή βίλα για ένα υπέροχο πάρτι, που για κάποιον μπορεί να είναι και το τελευταίο του.

Ποιος, όμως, θα είναι ο νικητής στο αγώνισμα επάθλου; Σύμφωνα με τις πρώτες μας πληροφορίες, η μπλε ομάδα για άλλη μια φορά θα πάρει το παιχνίδι και θα απολαύσει στιγμές χλιδής, αν και για οριστική πληροφόρηση θα σας ενημερώσουμε σύντομα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share