Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 09/06: «Κόκκαλο» όλοι στο Survivor 5! Τελειώνει από το ριάλιτι και η Ασημίνα Χατζηανδρέου;

Αποκλειστικό παρασκήνιο του Athensmagazine.gr!

9 Ιουνίου 2022 13:12
Survivor spoiler 09/06: «Κόκκαλο» όλοι στο Survivor 5! Τελειώνει από το ριάλιτι και η Ασημίνα Χατζηανδρέου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στο Survivor 5, με τους παίκτες να έχουν έρθει στα όριά τους, αλλά παράλληλα να οφείλουν να μείνουν όρθιοι, ώστε να φτάσουν μέχρι το τέλος της διαδρομής στο ριάλιτι επιβίωσης, διεκδικώντας το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Η τρέχουσα εβδομάδα φτάνει στο φινάλε της, με τρεις πολύ ισχυρούς παίκτες να έχουν τεθεί στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού και να «μάχονται» για την παραμονή τους στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ. Το γεγονός αυτό, φυσικά, σηματοδοτεί και την τελική ευθεία, όπου βρισκόμαστε, κοντεύοντας στο ταξίδι των φιναλίστ στο Γαλάτσι.

Κι ενώ γνωρίζουμε ποιος είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor, ακόμη μια παίκτρια, που έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά φέτος στον Άγιο Δομίνικο, μοιάζει και πάλι να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, καθώς οι ατάκες στο συμβούλιο ήταν αρκετά χαρακτηριστικές.

Survivor spoiler: Απειλές για αποχώρηση από την Ασημίνα μετά το άγριο «ξέσπασμα»

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, στη διάρκεια της ψηφοφορίας για τον τρίτο παίκτη προς αποχώρηση, βρέθηκε στο στόχαστρο, με τους παίκτες της κόκκινης ομάδας να την κατηγορούν για στήσιμο της ψηφοφορίας. Η ποδοσφαιρίστρια δεν άντεξε τις κατηγορίες και ζήτησε να μην αναφέρουν ξανά το όνομά της, «ξεσπώντας» μπροστά σε όλους στο συμβούλιο και ζητώντας ακόμη και να αποχωρήσει.

Η Ασημίνα, μάλιστα, επεσήμανε πως εδώ και τρεις εβδομάδες δεν αντέχει τις συνθήκες συμβίωσης και μια αποχώρηση θα την ηρεμούσε. Το ίδιο είπε και στην παραγωγή μετά το συμβούλιο, όπως πληροφορούμαστε, σχολιάζοντας τις κακουχίες, που έχει περάσει, και το γεγονός ότι δεν αντέχει άλλο την ίντριγκα, που έχει προκληθεί.

Οι άνθρωποι της παραγωγής, υπολογίζοντάς την ως ένα δυνατό χαρτί του ριάλιτι, επιχείρησαν να την καθησυχάσουν και για λίγο δείχνουν να τα έχουν καταφέρει, αλλά κανείς δεν μπορεί να προδικάσει ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις της.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share