Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 09/06: Τέλος η Βρισηίδα Ανδριώτου από το Survivor 5! Ανακοινώνεται άμεσα η αποχώρησή της

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

9 Ιουνίου 2022 11:10
Survivor spoiler 09/06: Τέλος η Βρισηίδα Ανδριώτου από το Survivor 5! Ανακοινώνεται άμεσα η αποχώρησή της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το Survivor 5 μπαίνει στην τελική του ευθεία και στο σημερινό (9/6) επεισόδιο οι εννέα παίκτες θα γίνουν οκτώ, με λίγες ακόμη αποχωρήσεις να απομένουν, προτού οι τέσσερις φιναλίστ συναντηθούν στον ημιτελικό στο Γαλάτσι.

Η εβδομάδα αυτή, που φτάνει στο τέλος της με το επεισόδιο της Πέμπτης, είχε πολλές εντάσεις, ίντριγκες και μεγάλες συγκινήσεις, φέρνοντας τρεις παίκτες προ της κρίσης του τηλεοπτικού κοινού, που κλήθηκε να ψηφίσει ανάμεσα σε πολύ ισχυρές προσωπικότητες, τις οποίες ανέδειξε η κάλπη μέσα από δύο ήττες της κόκκινης ομάδας και μία της μπλε.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Γιώργος Ταλάντσεβ ήταν, λοιπόν, οι τρεις παίκτες που προτάθηκαν προς αποχώρηση από τους συμπαίκτες τους, σε μια διαδικασία τρομερά οριακή, όπως μαθαίνουμε. Μια πραγματικά τεράστια «μάχη» έλαβε τόπο στην ψηφοφορία του κοινού, μιας και όλοι τους έχουν κάνει το δικό τους «γκελ» και έχουν γίνει αγαπητοί σε σημαντική μερίδα των τηλεθεατών του ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor spoiler: Η πιο σημαντική αποχώρηση στον 5ο κύκλο του Survivor

Ένας παίκτης, όμως, πρέπει να διακόψει τη δίαιτα της καρύδας και να πάρει το εισιτήριο για την Ελλάδα, επιστρέφοντας γεμάτος πανέμορφες αναμνήσεις για μια ολόκληρη ζωή. Αυτό, βέβαια, δεν αναιρεί πως θα στενοχωρηθεί για το φινάλε του από το παιχνίδι του ΣΚΑΪ, αφού φυσικά όλοι θα ήθελαν να φτάσουν μέχρι το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Ποιος, λοιπόν, θα φύγει από αυτή την πολύ δύσκολη ψηφοφορία; Όπως μαθαίνουμε, ο Μαρτίκας για 10η φορά παραμένει και βγάζει εκτός τη Βρισηίδα, η οποία τελικά έχει συγκεντρώσει τις λιγότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό, σε μια στιγμή ανακούφισης για τον «Τάλα», που για πρώτη φορά και με επιτυχία βρέθηκε υποψήφιος.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share