Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 5: Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο ασυλίας (Video)

Με σκορ 8-5

8 Ιουνίου 2022 23:45
Survivor 5: Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο ασυλίας  (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 5: Άλλος ένας αγώνας έφτασε στο τέλος του για το Survivor, καθώς μετά από μία σκληρή "μάχη" μία ομάδα κατάφερε να σώσει τους υπόλοιπους παίκτες της από μία πιθανή αποχώρηση. Επιβεβαιώνοντας το spoiler του athensmagazine.gr, οι μπλε νίκησαν για άλλη μία φορά το έπαθλο της ασυλίας και μπορούν να ηρεμήσουν και να απολαύσουν το σημερινό συμβούλιο χωρίς φασαρίες.

Ο αγώνας κρίθηκε ανάμεσα στον Τάλα και τον Άρη, τους δύο παλιούς φίλους. Το σκορ ήταν 8-5 και αυτό που απομένει είναι να δούμε ποιον θα ψηφίσουν οι κόκκινοι ενάντια στον Μαρτίκα και την Βρισηίδα, η οποία επέστρεψε στο τέλος και εξήγησε σε τι κατάσταση είναι η υγεία της.

Survivor 5: «Πετσόκοψε» Μαρτίκα η Βρισηίδα - «Όλοι τον φοβούνται, εγώ όχι» (Video)

Survivor 5: Το σημερινό (8/6) επεισόδιο του Survivor ξεκίνησε και όσο το κοινό είναι στην αναμονή για να δει ποιος θα είναι ο επόμενος που θα βγει στον τάκο, οι παίκτες άρχισαν να συζητούν όλα όσα συνέβησαν στο χθεσινό 7/6 συμβούλιο του νησιού.

Έτσι, η Βρισηίδα βρήκε την ευκαιρία να σχολιάσει το γεγονός πως ο πρώην σύντροφός της, Σπύρος Μαρτίκας, είναι μαζί της υποψήφιος προς αποχώρηση και είναι κάτι που το θεωρεί τραγική ειρωνεία. Ποιος να φανταζόταν πως αντί να μείνουν και να είναι μαζί στον Άγιο Δομίνικο, κινδυνεύουν να επιστρέψουν στα πάτρια εδάφη χωριστά.

Τα «καρφιά» της Βρισηίδας για τον Μαρτίκα στο Survivor 5

TAGS
 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share