Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Survivor 5: Εκτός παιχνιδιού η Βρισηίδα! Άσχημος τραυματισμός για την παίκτρια (Video)

Στα χέρια της Ασημίνας μεταφέρθηκε στους γιατρούς

8 Ιουνίου 2022 23:07
Survivor 5: Εκτός παιχνιδιού η Βρισηίδα! Άσχημος τραυματισμός για την παίκτρια (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 5: Στο χθεσινό (7/6) επεισόδιο του Survivor είδαμε τον Σπύρο Μαρτίκα να τραυματίζεται σοβαρά στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται. Σήμερα (8/6), ένας άλλος τραυματισμός συνέβη, αλλά αυτή τη φορά η ομάδα που επηρεάζεται είναι η μπλε.

Ο λόγος για την Βρισηίδα, η οποία χτύπησε στο γόνατό της και με πολύ προσπάθεια τελείωσε το run της, όπου και έχασε και αμέσως μόλις ανακοινώθηκε η νίκη, η Ασημίνα την πήρε στα χέρια της και την μετέφερε στους γιατρούς για να την εξετάσουν. Ακόμα δεν είναι γνωστό εάν θα μπορέσει να συνεχίσει να αγωνίζεται.

Ο τραυματισμός της Βρισηίδας στο Survivor 5

Survivor 5: «Πετσόκοψε» Μαρτίκα η Βρισηίδα - «Όλοι τον φοβούνται, εγώ όχι» (Video)

Survivor 5: Το σημερινό (8/6) επεισόδιο του Survivor ξεκίνησε και όσο το κοινό είναι στην αναμονή για να δει ποιος θα είναι ο επόμενος που θα βγει στον τάκο, οι παίκτες άρχισαν να συζητούν όλα όσα συνέβησαν στο χθεσινό 7/6 συμβούλιο του νησιού.

Έτσι, η Βρισηίδα βρήκε την ευκαιρία να σχολιάσει το γεγονός πως ο πρώην σύντροφός της, Σπύρος Μαρτίκας, είναι μαζί της υποψήφιος προς αποχώρηση και είναι κάτι που το θεωρεί τραγική ειρωνεία. Ποιος να φανταζόταν πως αντί να μείνουν και να είναι μαζί στον Άγιο Δομίνικο, κινδυνεύουν να επιστρέψουν στα πάτρια εδάφη χωριστά.

Τα «καρφιά» της Βρισηίδας για τον Μαρτίκα στο Survivor 5

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share