Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 08/06: «Αρούλη σε πονάει;» - Έξαλλος ο Σοϊλέδης πιάστηκε στα χέρια με τον Ταλάντσεβ!

Αποκλειστικό παρασκήνιο του Athensmagazine.gr!

8 Ιουνίου 2022 14:28
Survivor spoiler 08/06: «Αρούλη σε πονάει;» - Έξαλλος ο Σοϊλέδης πιάστηκε στα χέρια με τον Ταλάντσεβ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Έχουμε δει αρκετούς παίκτες που να κάνουν επίδειξη έπαρσης στο Survivor, με τον Σάκη Κατσούλη πέρυσι να είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα, αλλά ο Άρης Σοϊλέδης των... 30 ετών στο ποδόσφαιρο, ενώ είναι 31, τον έχει ξεπεράσει προ πολλού και σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Οι σχέσεις και οι φιλίες του πρώην αθλητή έχουν αποδειχθεί αρκετά ευκαιριακές, αν εξαιρέσει ίσως κανείς τις... κουμπαριές με Ναυσικά και Απόστολο, καθώς ανάλογα με τα συμφέροντά του πραγματοποιεί συμμαχίες, ή πετά από δίπλα του όποιον θεωρεί άχρηστο για την εξυπηρέτησή τους.

Ένας από τους παίκτες αυτούς ήταν και ο Γιώργος Ταλάντσεβ, ο οποίος δεν έχει κρύψει την αντιπάθεια, που τον διακατέχει πια για τον Σοϊλέδη, βρίσκοντας κάθε ευκαιρία να τον ξεμπροστιάσει. Δεν μπορούσε, δε, να το κάνει με καλύτερο τρόπο από το τελευταίο αγώνισμα με έπαθλο την ασυλία, όπου ήρθαν στα χέρια.

Survivor spoiler: Το πικάρισμα του «Τάλα» και το «άγριο» επεισόδιο

Όλα άρχισαν με το ατύχημα του Άρη, ο οποίος αγωνίστηκε με τον «Τάλα» και η «μάχη» ήταν πολύ σκληρή. Ο ηγέτης της μπλε ομάδας έχασε πέντε βολές, μην έχοντας πνευματική διαύγεια μετά το διαπληκτισμό τους, ενώ παραπονέθηκε για το πώς διεξήχθη το μεταξύ τους ματσάρισμα, με συνέπεια να σκιστεί το σορτς του.

Ο «Τάλα» δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη τη στάση του άλλοτε φίλου του, αποφασίζοντας να τον... πικάρει. «Τι έγινε Αρούλη, σε πόνεσε; Δεν μπορείς να δεχτείς μια ήττα ρε μεγάλη παίκτη;», του είπε, κάτι που προκάλεσε την «έκρηξη» του Σοϊλέδη, που έσπευσε προς το μέρος του μετά από αυτά την ατάκα.

«Έλα εδώ ρε να τα πεις αυτά τσουτσέκι, που θα μιλήσεις σε μένα. Εδώ είσαι χάρη σε μένα», άρχισε να του φωνάζει, με τους δύο να πιάνονται στα χέρια, αλλά ευτυχώς τους συμπαίκτες τους να είναι πολύ κοντά εκείνη τη στιγμή, σταματώντας το επεισόδιο.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share