Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

Survivor spoiler 08/06: Οριστικό τέλος για τον Σπύρο Μαρτίκα από το Survivor 5; Το ανακοινώνει ο Λιανός στο επόμενο συμβούλιο

Το... περίφημο σχέδιο «καταρρέει»;

8 Ιουνίου 2022 10:59
Survivor spoiler 08/06: Οριστικό τέλος για τον Σπύρο Μαρτίκα από το Survivor 5; Το ανακοινώνει ο Λιανός στο επόμενο συμβούλιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Η εβδομάδα αυτή στο Survivor 5 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ενδεχομένως και η πιο δύσκολη, μέχρι την επόμενη, με τους εννέα παίκτες που έχουν απομείνει να βρίσκονται σε «αναμμένα κάρβουνα», καθώς ανά πάσα στιγμή μπορεί να δουν το ταξίδι τους να κινδυνεύει με το τέλος του.

Οι μέρες αυτές είναι αρκετά κρίσιμες για άπαντες, καθώς έχει μείνει ένας μήνας ουσιαστικά για το φινάλε του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και θέλουν να φτάσουν μέχρι το τέλος της διαδρομής, διεκδικώντας το έπαθλο των 100.000 ευρώ στον τελικό του Άλσους Βεΐκου, μαζί με την αντίστοιχη δημοσιότητα, ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να επιθυμούν.

Η κρισιμότητα του επόμενου χρονικού διαστήματος φαίνεται από το γεγονός, ότι η τριάδα των παικτών, που θα τεθούν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού. Πρόκειται για τρεις πολύ ισχυρούς παίκτες, που για τους δικούς τους λόγους έχουν τη συμπάθεια του τηλεοπτικού κοινού, με αποτέλεσμα αυτή την φορά η ψηφοφορία να κρεμαστεί από μια κλωστή.

Survivor spoiler: Ποια η αλήθεια για το... τέλος του σχεδίου Μαρτίκα;

Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μαρτίκας, η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Γιώργος Ταλάντσεβ είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα, περιμένοντας τον κόσμο να τους ψηφίσει. Ο φαρμακοποιός, ειδικά, είναι ο... εξολοθρευτής με εννέα παραμονές και, αυτή την φορά, είναι σε δέκατη περίπτωση υποψήφιος.

Μήπως, όμως, αυτή η περίπτωση θα είναι και η... φαρμακερή για τον Μαρτίκα; Όπως έχουμε διαπιστώσει σε πολλές διαδικτυακές δημοσκοπήσεις, η Βρισηίδα και ο «Τάλα» έχουν εξαιρετικά μεγάλη απήχηση ως προς το ποιον παίκτη θέλει το τηλεοπτικό κοινό να δει νικητή στο ριάλιτι, αφήνοντας πιο πίσω τον Σπύρο, κάτι που σημαίνει πως ίσως είναι η ώρα του να αποχαιρετήσει.

Παράλληλα, στο trailer του νέου επεισοδίου παρατηρείται μια γενική επίθεση στον φαρμακοποιό από την Ασημίνα, που ενδεχομένως να αποτελεί κι ένα σημάδι εν όψει της διαδικασίας αποχώρησης. Μένουν όλα, όμως, να φανούν στην ανακοίνωση που θα κάνει ο Γιώργος Λιανός και σίγουρα εγείρει ήδη πολλή αγωνία.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share