Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 08/06: «Σεισμός» στο συμβούλιο! Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

8 Ιουνίου 2022 08:20
Survivor spoiler 08/06: «Σεισμός» στο συμβούλιο! Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το Survivor έχουμε συνηθίσει να λέμε, ότι είναι το παιχνίδι των μεγάλων ανατροπών και ως τέτοιο θα έπρεπε να το αντιμετωπίσουμε για πολλές περιπτώσεις, ακόμη και για τη σημερινή (8/6) μέρα, όπου θα μάθουμε και τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Το μεγάλο ταξίδι για τους παίκτες, που έχουν απομείνει, φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος του. Άλλοι θα χρειαστεί να φύγουν σύντομα και άλλοι θα μπορέσουν να φτάσουν μέχρι τον τελικό, που θα προβληθεί σε ζωντανή μετάδοση από το Άλσος Βεΐκου, με τους εννέα παίκτες που έχουν απομείνει να ελπίζουν στο να μπορέσουν να φτάσουν σε αυτή τη διάκριση και πιο κοντά στο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Το φινάλε είναι ίσως το πιο δύσκολο από όλα, καθώς καθένας πρέπει να βρει λίγη δύναμη ακόμη, όση του έχει απομείνει στο παιχνίδι, ώστε να μπορέσει να φτάσει μέχρι το τέλος της ευθείας αυτής με επιτυχία, αφήνοντας κάθε ικμάδα που μπορεί να του έχει μείνει, ή αναγκαζόμενος να βρει αυτά τα ψυχικά αποθέματα όσο σκληρό κι αν είναι αυτό, αντέχοντας και τις συνθήκες... ριάλιτι στο νησί.

Survivor spoiler: Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος

Η Τετάρτη αυτή για πρώτη φορά συνοδεύεται με αγώνισμα ασυλίας, λοιπόν, από το οποίο θα προκύψει η ομάδα, που πρέπει να ψηφίσει και να υποδείξει τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Υπενθυμίζουμε, φυσικά, ότι η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας είναι οι άλλοι δύο παίκτες, που έχουν τεθεί στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού, σε μια κατάσταση που είναι ήδη οριακή.

Μόλις μάθουν, δε, τον τρίτο υποψήφιο οι παίκτες, τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο οριακά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, άλλωστε, αυτός είναι ο Γιώργος Ταλάντσεβ, ο οποίος παρότι ισχυρός αγωνιστικά γίνεται θύμα της νέας ήττας της κόκκινης ομάδας και θα χρειαστεί να αποδείξει σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο, πόσο δυνατός είναι. Μόλις γνωρίζουμε, φυσικά, οριστικό spoiler θα σας ενημερώσουμε σχετικά.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share