Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor trailer 08/06: «Έγινε μια μεγάλη αδικία...» - Ξεσκεπάζει το νέο σκάνδαλο του Survivor 5 μπροστά στον Λιανό ο Μαρτίκας!

Τους... δικάζει όλους ξανά

8 Ιουνίου 2022 07:32
Survivor trailer 08/06: «Έγινε μια μεγάλη αδικία...» - Ξεσκεπάζει το νέο σκάνδαλο του Survivor 5 μπροστά στον Λιανό ο Μαρτίκας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor trailer: Τα αίματα... ανάβουν ξανά στο Survivor 5, με τον Σπύρο Μαρτίκα να συνεχίζει κανονικά το «σόου» του και να καταφέρνει να τρελάνει τους πάντες με τον τρόπο, που έχει επιφέρει την ανακατωσούρα.

Ο... προσεχής υποψήφιος ως δήμαρχος Κερατσινίου συνεχίζει στην κόντρα του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία τον κατηγορεί ανοικτά για ψεύτικο χαρακτήρα, αφού αναφέρει πως είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός, τον οποίο την επόμενη χρονιά περιμένουν πολλοί ρόλοι.

Survivor trailer: Η νέα «μάχη» για την ασυλία και το «ξέσπασμα» στο συμβούλιο

Λίγο αργότερα, οι δύο ομάδες θα συναντηθούν στο αγώνισμα ασυλίας, δίνοντας μια τεράστια «μάχη» για το ποιος θα είναι ο τρίτος παίκτης, που θα τεθεί στην κρίση του κοινού, έχοντας απέναντί του τη Βρισηίδα και τον Μαρτίκα, αν και δεν αποκλείεται η μεγάλη ανατροπή με αποχώρηση λόγω τραυματισμού.

Στο συμβούλιο, πάντως, ο Σπύρος και η Ασημίνα ανάβουν και πάλι «φωτιές», με τον πρώτο να τονίζει πως ήταν πολύ άδικο, που η ποδοσφαιρίστρια δε βγήκε στον τάκο, και εκείνη με τη σειρά της «ξέσπασε», ζητώντας να σταματήσει να ασχολείται μαζί της ο φαρμακοποιός.

Δείτε το trailer:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share