Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

Survivor spoiler 08/06: Ανατροπή κόλαφος! Αποχωρεί με σοβαρό τραυματισμό από το Survivor 5 το απόλυτο φαβορί!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

7 Ιουνίου 2022 21:36
Survivor spoiler 08/06: Ανατροπή κόλαφος! Αποχωρεί με σοβαρό τραυματισμό από το Survivor 5 το απόλυτο φαβορί!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 08/06: Μπορεί να απέμειναν ελάχιστες εβδομάδες για το τέλος του Survivor 5 αυτό όμως δεν σημαίνει πως έχουν λείψει τα απρόοπτα.

Αυτή την εβδομάδα υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου, με τα πάνω κάτω να έρχονται με το πρώην ζευγάρι! Ποιος από τους δύο θα αποχωρήσει; Βάσει ψηφοφορίας φοβαρό για αποχώρηση είναι η Βρισηίδα Ανδριώτου, όμως ενδέχεται να έχουμε ανατροπή λόγω... τραυματισμού!

Τι συνέβη; Όπως είδαμε στο αγώνισμα της Τρίτης (07/06), ο Σπύρος Μαρτίκας είχε έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό, τόσο που θα τον αναγκάσει να εγκαταλείψει τον αγωνιστικό χώρο και να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ο φαρμακοποιός του φετινού Survivor, που έχει καταφέρει να μείνει μέχρι τόσο αργά στο παιχνίδι παρά τις πολλές υποψήφιότητες του, θα χτυπήσει στο κεφάλι με την συνέχεια του στο παιχνίδι να είναι αμφίβολη.

Survivor spoiler 08/07: Ανατροπή κόλαφος! Αποχωρεί με σοβαρό τραυματισμό από το Survivor 5 το απόλυτο φαβορί!

Αυτή την στιγμή που μιλάμε τα πάντα είναι στον "αέρα" με το μέλλον του Σπύρου Μαρτίκα, αφού η παραγωγή δεν παίζει με τραυματισμούς στο συγκεκριμένο σημείο και ενδέχεται ο Σπύρος Μαρτίκας, άθελά του να παραχωρήσει την θέση του στην Βρισηίδα και να είναι αυτός που εν τέλει θα αποχωρήσει στο Survivor 5, για τις επόμενες 3-4 εβδομάδες που παραμένουν!

Ωστόσο το ενδεχόμενο αυτό δεν φαντάζει ως το επικρατέστερο, με τον Σπύρο Μαρτίκα τελικά να παραμείνει στο παιχνίδι παρά τις αρχικές εκτιμήσεις...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share