Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 07/06: Μακελειό με την Ασημίνα στην παραλία! Η παραγωγή τη γλίτωσε από τα χέρια Σταυρούλας και Μαίης

Αποκλειστικό παρασκήνιο του Athensmagazine.gr!

7 Ιουνίου 2022 14:41
Survivor spoiler 07/06: Μακελειό με την Ασημίνα στην παραλία! Η παραγωγή τη γλίτωσε από τα χέρια Σταυρούλας και Μαίης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Τα νεύρα στο Survivor 5... τεντώνονται εύκολα, αφού λίγο θέλει να ακουμπήσεις μια ευαίσθητη χορδή του άλλου, για να πάρει «φωτιά» και να «ξεσπάσει» εναντίον του, ειδικά αν υπάρχει ήδη ή υποβόσκει κάποια κόντρα.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα υπάρχει μια διαμάχη σχεδόν μεταξύ... όλων των παικτών, αν και ίσως για πρώτη φορά αυτή αφορά περισσότερο μια κόντρα ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ίσως είναι και η μοναδική περίπτωση, όπου οι παίκτες σε κάθε πλευρά δείχνουν αρκετά ενωμένοι, με κύριο στόχο να «πληγεί» η άλλη, καθώς πράγματι παρατηρούμε πως υπάρχει μια αντιπάθεια μεταξύ «Κόκκινων» και «Μπλε».

Σε αυτή την κόντρα, φυσικά, πρωτοστατεί και η Ασημίνα Χατζηανδρέου, που κατάφερε με ευκολία να κάνει... χωριό με τον Σοϊλέδη και τη Βρισηίδα, δείχνοντας ένα πρόσωπο, που είχαμε δει και στην αρχή του παιχνιδιού, αλλά για καιρό είχε ηρεμήσει. Αυτό, φυσικά, δεν περνά δίχως απάντηση από τους παίκτες της κόκκινης ομάδας, που διαθέτει παίκτριες με έντονη προσωπικότητα.

Survivor spoiler: Στο... παρά πέντε η σύρραξη των κοριτσιών

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή και η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου είναι δύο παίκτριες, που ως πρωταθλήτριες στα αθλήματα, όπου εκπροσωπούν την χώρα μας, δε θα δεχθούν εύκολα οποιονδήποτε να τους κάνει κουμάντο. Κάπως έτσι, απέναντι στην εριστική συμπεριφορά της Ασημίνας πάντοτε αντιδρούν, με την πρώτη ειδικά να έρχεται σχεδόν στα χέρια μαζί της, καθώς δεν μπορούσε να αφήσει αναπάντητο τον χαρακτηριστικό ως υπερεκτιμημένης, προσθέτοντας πως χάρη σε εκείνη η άλλοτε συμπαίκτριά της πήγε σε ταξίδια.

Η φράση αυτή τις έφερε... μαλλί με μαλλί σχεδόν και αυτό είναι το πλάνο, που είδαμε στις οθόνες μας. Όπως μαθαίνουμε, οι δύο παίκτριες κόντεψαν να έρθουν, με τη συμμετοχή και της Μαίης, σε σύρραξη, με την πρωταθλήτρια κωπηλασίας και τη Σταυρούλα να είναι έξαλλες από την έπαρση της Ασημίνας.

«Κατέβα από το καλάμι σου κοπέλα μου, πότε θα καταλάβεις ότι μένεις επειδή κάνεις ριάλιτι;», άρχισαν να φωνάζουν οι δύο πρωταθλήτριες, με την Ασημίνα να ουρλιάζει και την παραγωγή να επεμβαίνει, προτού συμβούν τα χειρότερα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share