Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 07/06: Σκάνδαλο με Σοϊλέδη και Βρισηίδα στο Survivor 5! Δεν τους τιμώρησε κανείς και η κόκκινη ομάδα αποχώρησε

Αποκλειστικό παρασκήνιο του Athensmagazine.gr!

7 Ιουνίου 2022 13:29
Survivor spoiler 07/06: Σκάνδαλο με Σοϊλέδη και Βρισηίδα στο Survivor 5! Δεν τους τιμώρησε κανείς και η κόκκινη ομάδα αποχώρησε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Στο Survivor 5, όπως και στα προηγούμενα, έχουν δοθεί πολλές φορές λαβές, για να θεωρήσει κανείς πως προβάλλονται συγκεκριμένα σκηνοθετημένα περιστατικά, ενώ ορισμένοι παίκτες έχουν ευνοϊκή μεταχείριση σε σύγκριση με άλλους, με αποτέλεσμα φυσικά να προκαλούνται αντιδράσεις από τους υπόλοιπους.

Ο Άρης Σοϊλέδης, φυσικά, είναι ένα από τα πρόσωπα που ευνοούνται αρκετά, καθώς πολλές φορές έχει αποκαλυφθεί η δράση του εκτός κάμερας, αλλά κανείς δεν έχει μπει στη διαδικασία να τον τιμωρήσει. Αν εξαιρέσουμε την ποινή, που του είχε επιβληθεί για το τηλέφωνο, που υποτίθεται πως είχε κλέψει από τον ντόπιο στον Άγιο Δομίνικο, σε καμία άλλη από τις περιπτώσεις, που έχουν καταγγελθεί εναντίον του από συμπαίκτες, δεν έχει υπάρξει αντίδραση της παραγωγής.

Τις τελευταίες μέρες, μάλιστα, η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι ακόμη ένα άτομο, για το οποίο δεν... ανοίγει ρουθούνι, όσα κι αν κάνει. Η ίδια, άλλωστε, έχει φτάσει σε σημείο να απειλήσει με σωματική βία συμπαίκτη της, όπως ανερυθρίαστα είχε παραδεχθεί στην προσπάθεια θυματοποίησής της στο επεισόδιο με τον Σπύρο Μαρτίκα, αλλά και πάλι δεν υπήρξε κάποια τιμωρία.

Survivor spoiler: Η παραβατική συμπεριφορά Άρη-Βρισηίδας και η αντίδραση της κόκκινης ομάδας

Οι δυο τους, μάλιστα, προχωρούν ένα «βήμα» πιο πέρα. Κι αυτό, γιατί αμφότεροι στο χθεσινό (6/6) επεισόδιο, τόσο ο Σοϊλέδης όσο και η Βρισηίδα είχαν παραβατική συμπεριφορά στη διάρκεια του αγωνίσματος, αφού όπως θα δείτε έμπαιναν μπροστά στους συμπαίκτες τους, για να τους εμποδίσουν να βρουν το στόχο.

Η στάση τους αυτή προκάλεσε αντιδράσεις στην κόκκινη ομάδα, που ζητούσε να σταματήσει αυτή τους η στάση. Σε κάποιο σημείο του αγωνίσματος δε, όπως πληροφορούμαστε, αποφάσισαν να αποχωρήσουν, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία των δύο παικτών, καθώς φυσικά αυτό που έκαναν ήταν απαράδεκτο.

Με την επέμβαση της παραγωγής, το αγώνισμα συνεχίστηκε κανονικά, ζητώντας απλά από τους δύο παίκτες να είναι πιο προσεκτικοί στη στάση τους. Στο τέλος, με την ψυχολογία των «Κόκκινων» να πέφτει, οι «Μπλε» νίκησαν και πήραν την πρώτη ασυλία.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share