Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 5 - «Ρετσινιά» για τον Χρήστο Δάντη: «Ήταν δύσκολα τα παιδικά μου χρόνια...» - Η δύσκολη θέση της Ασημίνας

«Βράχος» στο πλευρό του

7 Ιουνίου 2022 13:17
Survivor 5 - «Ρετσινιά» για τον Χρήστο Δάντη: «Ήταν δύσκολα τα παιδικά μου χρόνια...» - Η δύσκολη θέση της Ασημίνας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης είχε παραχωρήσει πριν μερικούς μήνες στο «Ανοιχτά» ο Χρήστος Δάντης.

Ο γνωστός τραγουδιστής είχε μιλήσει στην Αννίτα Πάνια για την απώλεια του αδερφού του, Σάββα Αξιώτη, και έκανε ειδική μνεία στην ελάχιστη σχέση που είχε με τον πατέρα του.

Ο Χρήστος Δάντης δεν έχει κρύψει στιγμή τον έρωτά του για την ποδοσφαιρίστρια Ασημίνα Χατζηανδρέου, που βρίσκεται στο Survivor 5. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει πάρει θέση για να προστατέψει την αγαπημένη του.

Το ζευγάρι είναι μαζί 3 χρόνια και όπως είναι αναμενόμενο η γνωστή αθλήτρια έχει στηρίξει όσο μπορεί τον τραγουδιστή, τόσο στο θάνατο του αδελφού του, όσο και στη σχέση με τον πατέρα του, ο οποίος είχε ένα άσχημο διαζύγιο με τη μητέρα του.

Δάντης ασημίνα survivor

Ο Χρήστος Δάντης σε τηλεοπτική του συνέντευξη πριν έξι χρόνια είχε ανοίξει την καρδιά του και είχε αναφερθεί στα δύσκολα παιδικά χρόνια που έζησε μετά το διαζύγιο των γονιών του.

«Ήταν δύσκολα τα παιδικά μου χρόνια, φτωχικά, αλλά πολύ όμορφα. Δεν είχα επαφή με τον πατέρα μου για πάρα πολλά χρόνια, δεν είχαμε επαφές και αναγκαστικά το δέσιμο ήταν πολύ μεγάλο με τη μητέρα μου», εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής στην εκπομπή «Celebrity Life Game».

Αφορμή για να χαθεί με τον πατέρα του όπως είπε στάθηκε το διαζύγιο που πήρε από την μητέρα του. «Όταν χώρισαν οι γονείς μου ήμουν πέντε ετών. Με τον πατέρα μου αποκτήσαμε επαφές στα 16 μου. Ήταν πολύ δύσκολο. Αν δεν κρατήσεις επαφές ο πατέρας ή μητέρα, όποιος λείπει από το σπίτι, αν δεν κρατήσει ο ίδιος επαφές, είναι πολύ δύσκολο να τις ανακτήσεις μετά, σχεδόν ακατόρθωτο… Πολύ σπάνια είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία. Εκείνος έκανε την πρώτη κίνηση, περίπου όταν έφτασα στα 16, 17» είπε και κατέληξε: «Γίναμε πολύ καλοί φίλοι με τον πατέρα μου, φτάσαμε σε ένα πολύ καλό σημείο, αλλά πάντα υπήρχε η δυσκολία έκφρασης συναισθημάτων».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share