Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 07/06: Αποχώρησε εκτάκτως από το Survivor 5 η Βρισηίδα Ανδριώτου; Το ανακοινώνει άμεσα ο Γιώργος Λιανός

Αποκλειστικό παρασκήνιο του Athensmagazine.gr!

7 Ιουνίου 2022 09:34
Survivor spoiler 07/06: Αποχώρησε εκτάκτως από το Survivor 5 η Βρισηίδα Ανδριώτου; Το ανακοινώνει άμεσα ο Γιώργος Λιανός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Οι εξελίξεις στο Survivor 5 είναι ραγδαίες, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε... αναμμένα κάρβουνα και κάθε παίκτη ξεχωριστά να δίνει πια τον καλύτερο εαυτό του, αφού μόλις οκτώ θα έχουν απομείνει στο τέλος αυτής της εβδομάδας.

Η κατάσταση είναι αρκετά κρίσιμη για άπαντες, καθώς μπορεί από στιγμή σε στιγμή να βρεθούν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού, μέσα από τη διαδικασία της ψηφοφορίας προς αποχώρηση. Για κάποιους θα μπορούσε να θεωρείται και μια διαδικασία... λύτρωσης, αφού δεν είναι λίγοι όσοι έχουν έρθει, όλους αυτούς τους μήνες, στα όριά τους.

Μια παίκτρια, που πολλές φορές έχει αναφέρει μπροστά στην κάμερα πως δυσκολεύεται εξαιρετικά να ανταποκριθεί, είναι και η Βρισηίδα Ανδριώτου. Η παίκτρια της μπλε ομάδας έχει πει πολλάκις, ότι δεν μπορεί στην πραγματικότητα να αντέξει τις συνθήκες του ριάλιτι επιβίωσης και είναι απορίας άξιο το πώς καταφέρνει να μείνει όρθια, βγάζοντας φοβερά αποθέματα ψυχής.

Survivor spoiler: Δεν αντέχει και προχωρά με την αποχώρησή της η Βρισηίδα

Μπορεί τα αποθέματα αυτά, βέβαια, να χρησιμοποιούνται για να κάνει... ριάλιτι, ειδικά με τους τσακωμούς της με τον Σπύρο Μαρτίκα, αλλά είναι εμφανές πως βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, με το νέο trailer να μας δέιχνει, ότι φεύγει από την παραλία, μην αντέχοντας άλλο να «ξεκατινιαστεί».

Η ίδια δίνει, βέβαια, συνέχεια στο συμβούλιο, στο οποίο βρέθηκε με την παραγωγή να επεμβαίνει, όπως μαθαίνουμε. Σε ένα νέο της «ξέσπασμα» είπε στους ανθρώπους της, ότι δεν μπορεί άλλο σε αυτές τις συνθήκες, ζητώντας ξανά να αποχωρήσει. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ωστόσο, ήδη η Βρισηίδα είναι υποψήφια προς αποχώρηση λόγω ήττας της μπλε ομάδας στο σημερινό (7/6) επεισόδιο, οπότε δεν είναι απίθανο να τη δούμε στις επόμενες μέρες να αποχωρεί οριστικά, με την παραγωγή να της επιτρέπει να φύγει με αυτό τον νόμιμο τρόπο της τηλεοπτικής ψήφου, όπως έχει κάνει με τόσους ακόμη παίκτες.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share