Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 5: "Δεν μιλώ σε σενα..." - Άγριο ξεκατίνισμα ανάμεσα στις δύο ομάδες μετά τον αγώνα ασυλίας (video)

Ο κακός χαμός στον Άγιο Δομήνικο

7 Ιουνίου 2022 00:01
Survivor 5:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα πάνω κάτω έφερε η νίκη των Μπλε στον σημερινό αγώνα ασυλίας (6/6) του Survivor 5, επιβεβαιώνοντας το spoiler του Athensmagazine.gr για τον νικητή.

Συγκεκριμένα μία φράση του Σπύρου Μαρτίκα ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει ένα δεύτερο "ματς" προσβολών, αυτή τη φορά, ανάμεσα σε Μπλε και Κόκκινους.

Ο Σπύρος ανέφερε ότι "οι προσεχείς ασυλίες ίσως να φοβίζουν λίγο" απευθυνόμενος έμμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και αυτή ήταν η αρχή του κακού.

Ο Άρης εξαπέλυσε τα πυρά του ενάντια στον Σπύρο, ενώ δεν έχασε αφορμή να συμμετάσχει στον καβγά και η Σταυρούλα, η οποία έριξε τα βέλη της στην Ασημίνα.

Δείτε τον άγριο τσακωμό των παικτών στο βίντεο που ακολουθεί:

Survivor 5: Σκόρπισε πανικό ο Λιανός - Η ανακοίνωση που "άναψε φωτιές" (video)

Ο πρώτος αγώνας ασυλίας για αυτή την εβδομάδα στο Survivor 5 είναι γεγονός και μετά τις αιχμηρές δηλώσεις της Ασημίνας και της Σταυρούλας για τα έπαθλα και τις συμπεριφορές των ομάδων και των παικτών, όλοι τους βρέθηκαν στην σημερινή (6/6) πίστα. Παρόλα αυτά, ο Γιώργος Λιανός αποφάσισε να προχωρήσει σε μία νέα ανακοίνωση που θα δημιουργήσει νέα προβλήματα.

Ο παρουσιαστής, ειδικότερα, εξήγησε πως από αυτόν τον στίβο μάχης και έπειτα, οι παίκτες των χαμένων ομάδων κάθε φορά, θα πάψουν να αγωνίζονται για την ατομική τους ασυλία. Αυτό δημιούργησε προβληματισμό, ωστόσο κάποιοι θεωρούν πως δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν και πως τίποτα δεν αλλάζει για τον τρόπο που θα συμπεριφέρονται και θα μάχονται από εδώ και πέρα.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share