Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor 5 - «Χαστούκι» από τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Ξεφτίλισε τον Εμμανουήλ - «Πλέον δεν σοκάρομαι από...» (Video)

«Κάρφωσε» το ποιόν του

6 Ιουνίου 2022 13:49
Survivor 5 - «Χαστούκι» από τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Ξεφτίλισε τον Εμμανουήλ - «Πλέον δεν σοκάρομαι από...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» την Δευτέρα (6/6) και πέταξε τις σπόντες της εναντίον του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ.

Η πρώην παίκτρια του Survivor 5 απάντησε σε όσα έλεγε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για εκείνη και τον Άρη Σοϊλέδη, καθώς και τις φήμες που την θέλουν να ανεβαίνει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Πιο συγκεκριμένα, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μιλήσαμε με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, του είπα την δική μου προσωπική αλήθεια που είναι πως έκανε φάουλ. Με αυτά που είπε για μένα άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί ανάμεσα σε μένα και τον Άρη να τρέχει κάτι ερωτικό, ας πούμε. Όπως και οι δηλώσεις που κάνει και γενικότερα αυτά που αφήνει να εννοηθούν για την Σοφιάνα και τον Άρη, κατεμέ είναι χωρίς κανέναν λόγο και αιτία».

«Πλέον δεν σοκάρομαι από τίποτα γιατί έχω δει και έχω ακούσει τόσα πολλά πράγματα. Ειδικά μέσα στο Survivor ζεις έναν τέτοιο παραλογισμό οπότε τι να μου φανεί περίεργο. Έχω βιώσει 100 φορές χειρότερα».

Δείτε όσα δήλωσε:

Survivor 5 - Κατέρρευσε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Με πονάει - Ο εθισμός του πατέρα μου είναι...» (Video)

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» στον ΣΚΑΙ. Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του Survivor 5 συγκινήθηκε όταν κατά τη διάρκεια του εισαγωγικού βίντεο έγινε αναφορά στον πατέρα της και στον εθισμό του με τον τζόγο.

Δείτε επίσης: Survivor 5: «Το βλέπει όλος ο κόσμος...» - Η Ναυσικά έβγαλε στην φόρα την αλήθεια για τη σχέση Μαρτίκα και Βρισηίδας

«Είναι η αχίλλειος πτέρνα μου γιατί ενώ όλα αυτά με έχουν κάνει πιο σκληρή κι ανεξαρτητοποιήθηκα σε μικρή ηλικία, έχω δημιουργήσει μια ασπίδα κι είναι λίγο σαν να συνέβη σε κάποιον άλλον όλο αυτό και να μην ήταν δικά μου βιώματα. Όποτε έρχομαι κατά καιρούς αντιμέτωπη με το πρόβλημα, γιατί ακόμα υφίσταται, εκεί πέρα λίγο λυγίζω κι έχω μια τεράστια άρνηση» είπε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

«Είναι πολύ ανθρώπινο και πρέπει να το διαχειριστώ ακόμα καλύτερα. Με πονάει. Ήταν μαζί μας αλλά όταν έχεις έναν τέτοιο εθισμό, δεν έχεις πλήρη ενσυναίσθηση κι αντίληψη των πραγμάτων. Βιώνεις μια απογοήτευση» τόνισε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share