Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 5: «Έφυγα κολυμπώντας με το μαγιό στα δόντια...» - Αποκάλυψη «βόμβα» Μυριέλλας Κουρεντή για περιστατικό «θρίλερ» (Video)

« Φώναξα τη Τζο και τη Σταυρούλα...»

6 Ιουνίου 2022 10:03
Survivor 5: «Έφυγα κολυμπώντας με το μαγιό στα δόντια...» - Αποκάλυψη «βόμβα» Μυριέλλας Κουρεντή για περιστατικό «θρίλερ»  (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 5: Καλεσμένη στο «Dot» ήταν το μεσημέρι της Κυριακής 05/06 η πρώην παίτρια του Survivor Μυριέλλα Κουρεντή. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε μυστικά από το ριάλιτι που δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας. Παράλληλα, στην Ελλάδα βρίσκεται και πάλι η Στέλλα Ανδρεάδου, γυρίζοντας μετά την παρουσία της στο Survivor 5 το βράδυ της Κυριακής (5/6), με την ίδια φυσικά να συνοδεύεται από ανθρώπους της παραγωγής στο «Ελ. Βενιζέλος».

«Κολύμπησα στην παραλία των Τσέχων που μόλις είχαν τελειώσει τα γυρίσματα. Πήγα κρυφά και άνοιξα την καλύβα των ρεπόρτερ και έκλεψα σαπούνι, οινόπνευμα και ένα πακέτο μπισκότα. Έφυγα κολυμπώντας με το μαγιό στα δόντια για να μην φαίνομαι. Φώναξα τη Τζο και τη Σταυρούλα και τις κέρασα μπισκότα» είπε χαρακτηριστικά η Μυριέλλα Κουρεντή.

Survivor spoiler 06/06: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Survivor spoiler: Το Survivor 5 οδηγείται σιγά σιγά προς το τέλος του και οι παίκτες, που έχουν απομείνει στον Άγιο Δομίνικο, δίνουν τα πάντα, ώστε το τέλος της διαδρομής να τους βρει στο Γαλάτσι για την τελική φάση του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο δρόμος, άλλωστε, είναι θεωρητικά για όλους ανοικτός προς το έπαθλο των 100.000 ευρώ, αν και φυσικά υπάρχουν τα φαβορί και τα αουτσάιντερ σε αυτή την κούρσα μέχρι το σημείο, όπου κάποιος θα φτάσει πρώτος στο να κόψει το «νήμα» της επιτυχίας, μετά από μήνες ατελείωτης υπομονής στις κακουχίες, με τις ίντριγκες πάντως να συνεχίζονται κανονικά.

Η νέα εβδομάδα έχει ξεκινήσει και, στο τέλος της, μόλις οκτώ παίκτες θα έχουν απομείνει στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ, το οποίο συνεχίζεται προς το παρόν κανονικά με ομάδες, αναμένοντας το πότε θα γίνει ατομικό, μιας και την περσινή σεζόν η μετατροπή είχε γίνει ήδη, όταν είχαν μείνει δέκα παίκτες, αν και φυσικά κάθε κύκλος είναι διαφορετικός.

Survivor spoiler: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος

Από τη στιγμή, δε, που το ριάλιτι είναι σαφέστατα σε πρώτη μοίρα, το αγωνιστικό κομμάτι μπορεί με τη σειρά του να πάει λίγο πιο πίσω, αν και φυσικά κρίνει σε μεγάλο βαθμό το ποιος μένει ή φεύγει από το νησί, με τους παίκτες λίγο λίγο να λιγοστεύουν.

Στην εβδομάδα αυτή θα δούμε σήμερα (6/6) την πρώτη ασυλία, με την μπλε ομάδα να έχει πάρει... τον αέρα της κόκκινης και τη δεύτερη να επιθυμεί να αντιδράσει, ώστε να μη βρεθεί και πάλι αναγκασμένη σε θέση να ψηφίσει για υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ποιος, λοιπόν, θα είναι ο πρώτος για αυτή την εβδομάδα. Σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε, πάντως, η κόκκινη ομάδα δε γλιτώνει την ήττα, όπως και ο Σπύρος Μαρτίκας την ψήφο, με τον Νίκο Γιάννη στην αντίπερα όχθη να είναι, φυσικά, ο εύκολος στόχος.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share