Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 5: Επέστρεψε... μισή και μαυρισμένη η Στέλλα Ανδρεάδου - «Τώρα είναι που...»

Τα πρώτα της λόγια μετά την επιστροφή

6 Ιουνίου 2022 09:35
Survivor 5: Επέστρεψε... μισή και μαυρισμένη η Στέλλα Ανδρεάδου - «Τώρα είναι που...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην Ελλάδα βρίσκεται και πάλι η Στέλλα Ανδρεάδου, γυρίζοντας μετά την παρουσία της στο Survivor 5 το βράδυ της Κυριακής (5/6), με την ίδια φυσικά να συνοδεύεται από ανθρώπους της παραγωγής στο «Ελ. Βενιζέλος».

Μπορεί να έμεινε μόνο λίγο καιρό στο ριάλιτι επιβίωσης ωστόσο η Στέλλα κατάφερε να προκαλέσει αίσθηση με τη στάση της.

«Δεν ήταν σχέδιο Σπύρου, όλοι μαζί καθίσαμε και μιλήσαμε. Η Μαίη βέβαια δεν συμφώνησε. Η Μαίη φοβόταν τον τάκο. Γι΄ αυτό και ήθελε να δώσει εμένα οπότε με παραξένεψε που είπε ότι δεν περίμενε να την ψηφίσω. Δεν ήμασταν ποτέ φίλες, απλά συμβιώναμε στην καλύβα.

Δε περιμέναμε να μας στηρίξει ο Σπύρος σαν Μεσσίας. Ο λόγος του ίσως ήταν ένα έξτρα βοήθημα να μείνω εγώ ή η Μαίη. Ο Σπύρος ξέρει να χειρίζεται το λόγο και έχει επιχειρήματα για κάθε τι που λέει. Γι' αυτό θεωρώ μένει στο παιχνίδι. Ίσως έχει κάνει και κάποια προεργασία με δικά του άτομα, που τον στηρίζουν», είχε πει μεταξύ άλλων στις πρώτες δηλώσεις της μετά την αποχώρησή της.

Στέλλα Ανδρεάδου επιστροφή

Survivor 5: Τα πρώτα της λόγια μετά την επιστροφή

Στην ανάρτηση που έκανε θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο που την υποστήριξε κατά τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ έκανε λόγο για τα καλύτερα που έρχονται.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τη στήριξη και την αγάπη σας! Ένα μαγικό ταξίδι έλαβε τέλος για μένα και τα καλύτερα τώρα αρχίζουν», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Στέλλα Ανδρεάδου.

Στέλλα Ανδρεάδου Instagram μήνυμα

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share