Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 06/06: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία!

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

6 Ιουνίου 2022 08:50
Survivor spoiler 06/06: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Φτάσαμε πια στο τέλος του Survivor 5, με ένα μήνα ουσιαστικά να έχει απομείνει για τη μέρα, όπου στο Άλσος Βεΐκου θα ανακοινωθεί ο νικητής για τον πέμπτο κύκλο της σύγχρονης εκδοχής του ριάλιτι επιβίωσης, αν και άπαντες χρειάζεται να κάνουν λίγη υπομονή ακόμη, για να φτάσουν μέχρι το σημείο να «κόψουν» πρώτοι το «νήμα».

Η κατάσταση έχει εδώ και πολύ καιρό γίνει οριακή για τους παίκτες των δύο ομάδων, με τα «πυρά» εκατέρωθεν να μη λείπουν και τις εξελίξεις να είναι συνεχείς, κάτι που σημαίνει πως μόνο οι πιο σκληροί θα καταφέρουν να φτάσουν μέχρι το Γαλάτσι, έστω και με... τα ρούχα που φορούν εδώ και τόσους μήνες στον Άγιο Δομίνικο.

Ο τελευταίος αυτός μήνας, λοιπόν, αντιπροσωπεύει την τελική ευθεία, στην οποία ήδη βρισκόμαστε, με οκτώ παίκτες μονάχα να μένουν στο τέλος αυτής της εβδομάδας, η οποία ενδέχεται για ακόμη μια φορά να μας επιφυλάξει εκπλήξεις, καθώς αναμένουμε και το σημείο, όπου το παιχνίδι θα γίνει ατομικό, μιας και χθες (5/6) είχαμε ήδη αγώνες κατάταξης.

Survivor spoiler: Η ομάδα που παίρνει την πρώτη ασυλία

Με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, παράλληλα, να έχει μετακομίσει από την μπλε στην κόκκινη ομάδα, «ξυπνώντας» μεταξύ άλλων τον ανταγωνισμό με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, για να δημιουργήσει νέα βεντέτα στον Άγιο Δομίνικο, η οποία φαίνεται πως θα μας απασχολήσει στο επόμενο χρονικό διάστημα, έχουμε κι έναν αγώνα ασυλίας σήμερα (6/6), τον πρώτο για την εβδομάδα που διανύουμε.

Με την μπλε ομάδα να νικά και πάλι στο αγώνισμα επάθλου, δείχνοντας πως είναι κυρίαρχη έναντι της κόκκινης, φαίνεται πως... της έχει πάρει το σκαλπ και πολύ δύσκολα βρίσκει τρόπο η δεύτερη να αντιδράσει. Θα τα καταφέρει, λοιπόν, στον πρώτο αγώνα ασυλίας;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η μπλε ομάδα τελικά καταφέρνει να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών, συνεχίζοντας να προκαλεί προβληματισμό στην αντίπερα όχθη, που δεν μπορεί να... σταυρώσει νίκη.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share