Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 5 - Κατέρρευσε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Με πονάει - Ο εθισμός του πατέρα μου είναι...» (Video)

«Δεν είχα καλές σχέσεις...»

6 Ιουνίου 2022 08:25
Survivor 5 - Κατέρρευσε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Με πονάει - Ο εθισμός του πατέρα μου είναι...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» στον ΣΚΑΙ. Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του Survivor 5 συγκινήθηκε όταν κατά τη διάρκεια του εισαγωγικού βίντεο έγινε αναφορά στον πατέρα της και στον εθισμό του με τον τζόγο.

Δείτε επίσης: Survivor 5: «Το βλέπει όλος ο κόσμος...» - Η Ναυσικά έβγαλε στην φόρα την αλήθεια για τη σχέση Μαρτίκα και Βρισηίδας

«Είναι η αχίλλειος πτέρνα μου γιατί ενώ όλα αυτά με έχουν κάνει πιο σκληρή κι ανεξαρτητοποιήθηκα σε μικρή ηλικία, έχω δημιουργήσει μια ασπίδα κι είναι λίγο σαν να συνέβη σε κάποιον άλλον όλο αυτό και να μην ήταν δικά μου βιώματα. Όποτε έρχομαι κατά καιρούς αντιμέτωπη με το πρόβλημα, γιατί ακόμα υφίσταται, εκεί πέρα λίγο λυγίζω κι έχω μια τεράστια άρνηση» είπε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

«Είναι πολύ ανθρώπινο και πρέπει να το διαχειριστώ ακόμα καλύτερα. Με πονάει. Ήταν μαζί μας αλλά όταν έχεις έναν τέτοιο εθισμό, δεν έχεις πλήρη ενσυναίσθηση κι αντίληψη των πραγμάτων. Βιώνεις μια απογοήτευση» τόνισε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Τι έλεγε για τον πατέρα της μέσα από το Survivor

Σε μια συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στην κάμερα του Survivor. Εξήγησε ότι δεν έχει δώσει μέχρι τώρα το όνομα του πατέρα της για τα έπαθλα επικοινωνίας του ριάλιτι επιβίωσης λόγω του εθισμού του. Και πως αυτό έχει επηρεάσει τον χαρακτήρα της και τη ζωή της.

«Είχαμε μια συζήτηση με τα παιδιά για το πόσο μας έχει αλλάξει το Survivor. Έχω αναθεωρήσει πολλά. Δεν έχω δώσει το τηλέφωνο του μπαμπά μου στην Επικοινωνία. Δεν τον έχω συναντήσει και δεν του έχω μιλήσει από επιλογή, πριν το Survivor.

Είναι ένας άνθρωπος που έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολα στη ζωή του και το μόνο φάουλ που έχει κάνει είναι ότι είχε για πάρα πολλά χρόνια έναν εθισμό. Τον οποίο μέχρι να ενηλικιωθώ εγώ, δεν τον ξεπέρασε ποτέ. Ακόμη και σήμερα πάρα πολλές φορές υποτροπιάζει και μετά συνέρχεται. Έχω δει τον εαυτό μου να κρύβει πράγματα και να ντρέπεται για κάτι τέτοια πράγματα, κάτι το οποίο είναι λάθος γιατί πάρα πολύς κόσμος περνάει τα ίδια, είτε στον τζόγο, είτε σε οτιδήποτε.

Πρέπει να μάθουμε να στηρίζουμε αυτούς τους ανθρώπους κι όλο αυτό είναι μια αρρώστια που μπορεί να ξεπεραστεί με την αγάπη των δικών σου ανθρώπων.

Συνειδητοποιώ ότι είχα μια άρνηση όλα αυτά τα χρόνια προς το πρόσωπό του γιατί η επαφή μαζί του μου θύμισε όλα τα αρνητικά που είχα περάσει. Μεγαλώνοντας έγινα πάρα πολύ εγωίστρια, σκληρή και ανεξάρτητη. Νομίζω πρέπει να το αλλάξω αυτό. Πρέπει να δίνω δεύτερες ευκαιρίες σε ανθρώπους και πρέπει να συγχωρώ… Θέλω να ξέρει ότι τον αγαπώ και θα τα πούμε έξω». »

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share