Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor trailer 06/06: «Ώρα να πέσουν οι μάσκες...» - «Σκοτωμός» για Ασημίνα και Σταυρούλα πριν από την ανακοίνωση του Λιανού!

Νέα... βεντέτα πριν από το φινάλε

6 Ιουνίου 2022 07:34
Survivor trailer 06/06: «Ώρα να πέσουν οι μάσκες...» - «Σκοτωμός» για Ασημίνα και Σταυρούλα πριν από την ανακοίνωση του Λιανού!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor trailer: Κανονικός... σκοτωμός γίνεται στο Survivor 5 ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων, με νέες κόντρες να «ξεσπούν» πριν από την καινούργια ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, που δείχνει πως ο χρόνος τους στο νησί τελειώνει.

Η νέα έριδα ακούει στα ονόματα της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Σταυρούλας Χρυσαειδή, με τις δύο παίκτριες να ανοίγουν... βεντέτα και τη μία να πετά τα «βέλη» της για την άλλη. Η παίκτρια της μπλε ομάδας, που λαμβάνει διαρκώς την υποστήριξη του Χρήστου Δάντη, την κατηγορεί ως υπερεκτιμημένη και εκείνη της κόκκινης της απαντά, ότι δεν είχε συνεισφέρει για κανένα από τα μεγάλα ταξίδια, που έκανε με τους συμπαίκτες της.

Survivor trailer: Η νέα «μάχη» και ένα από τα πιο κρίσιμα συμβούλια

Οι δύο ομάδες, λίγο αργότερα, θα βρεθούν στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, όπου αναμένεται να δώσουν μια σπουδαία «μάχη», ώστε να φανεί ποια θα είναι σε θέση ισχύος και ποια θα χρειαστεί να μπει στη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Με οκτώ παίκτες να μένουν στο σύνολο, στο τέλος της εβδομάδας, στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ, οι δύο πλευρές βρίσκονται στο συμβούλιο του νησιού, όπου η αγωνία παραμένει στο κατακόρυφο, καθώς φτάνουμε στο τέλος.

Δείτε το trailer:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share