Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 5: Εξαγριωμένος ο Γιωρίκας Πιλίδης στην Καραβάτου - «Δεν ντρέπεστε; Ξεφτίλα!» (Video)

Δεν άντεξε ο αθλητής και έβαλε τα κλάματα

5 Ιουνίου 2022 16:20
Survivor 5: Εξαγριωμένος ο Γιωρίκας Πιλίδης στην Καραβάτου - «Δεν ντρέπεστε; Ξεφτίλα!» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 5: Ο αθλητής της ελεύθερης πάλης Γιωρίκας Πιλίδης μίλησε στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα» και την Κατερίνα Καραβάτου για τους λόγους που οδήγησαν στον αποκλεισμό του από τους Μεσογειακούς Αγώνες.

Στο πλατό επικράτησε μεγάλη ένταση, καθώς η δικηγόρος του αθλητή μίλησε με έντονο ύφος στον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας, λέγοντας του: «Ποια 150.000€, δεν ντρέπεστε; 26.000€ δώσατε στον Πιλίδη για 9 ευρωπαϊκά και παγκόσμια μετάλλια».

Τότε, ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, Κώστας Φάλιας, άρχισε να απαριθμεί το που ξοδεύτηκαν αυτά τα λεφτά (ξενοδοχεία, συμπληρώματα διατροφής, γιατρούς) και να κάνει έξω φρενών τον Γιώργο Πιλίδη, ο οποίος φώναζε πως ποτέ δεν είχε γιατρό από τον Ομοσπονδία και ο κ. Φάλιας ψεύδεται.

Δείτε το βίντεο:

Survivor 5: Πυρ και μανία ο Πιλίδης - Εξώδικο του αθλητή στην ομοσπονδία

«Στην Ομοσπονδία βρήκαν απλά πάτημα για τον αποκλεισμό μου, αν και η αλήθεια είναι πως η παγκόσμια ομοσπονδία μας έστειλε e-mail, που έλεγε πως δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με τη δήλωσή μου περί στημένων αγώνων.

Η δική μας ομοσπονδία, όμως, συνεχίζει τον πόλεμο. Ο πρώην πρόεδρος, Κώστας Θάνος, έχει βάλει για μπροστινό του έναν άλλο πρόεδρο, τον κύριο Λεονάκη, ο οποίος δε γνωρίζει τίποτα σε όλα τα προβλήματα, και κινεί ουσιαστικά τα νήματα. Δε μας ήθελε εξαρχής, δεν τον συγκινεί τίποτα.

Όλη η ελληνική πάλη απείχε από τους αγώνες, γιατί απλά αυτοί οι άνθρωποι αυτοί μας κάνουν πόλεμο. Δεν είμαι μόνο εγώ, γιατί εκτός αγώνων βρέθηκαν ο Κουγιουμτζίδης, ο Παγκαλίδης, ο Ιωσηφίδης και άλλα παιδιά με επιτυχίες. Προσωπικά έστειλα ένα μήνυμα και στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, αλλά το διάβασε και δε μου απάντησε ποτέ».

Ο Κωνσταντίνος Θάνος απέφυγε, επί της ουσίας, να απαντήσει σε οποιαδήποτε από αυτές τις κατηγορίες, λέγοντας πως δεν έχει καμία εμπλοκή στις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της ομοσπονδίας πάλης, αν και έπεσε στην αντίφαση, ότι έχει συμβουλευτικό ρόλο. Όταν, δε, τον ρώτησαν επανειλημμένα αν είναι άδικο αυτό που συμβαίνει στον Πιλίδη και τους άλλους αθλητές, καθώς και τι συμβουλή έδωσε εκείνος, επεσήμανε πως δεν επιθυμεί να σχολιάσει.

Η δικηγόρος του Πιλίδη, Ειρήνη Μαρούπα, ήταν καταπέλτης, αναφέροντας πως «η ομοσπονδία αποφάσισε να απομακρύνει ένα παγκόσμιο φαινόμενο της πάλης και να πάρει στην αποστολή... τριτοτέταρτους, κάνοντας μια εκκαθάριση επειδή δυσαρεστήθηκε από τις αποκαλύψεις.

Έχουμε κοινοποιήσει εξώδικο στην ΕΟΕ, που είναι αρμόδια να το γνωστοποιήσει και να ελέγξει την ομοσπονδία της πάλης, ενώ το έχουμε κοινοποιήσει και στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Το πρόβλημα δεν είναι καινούργιο, είναι κακοφορμισμένο και πολυκαιρισμένο. Εδώ και χρόνια υπάρχουν καταγγελίες, ότι την ομοσπονδία διοικεί ουσιαστικά ένα πρόσωπο, ενώ στα σωματεία και στην ομοσπονδία υπάρχουν τα ίδια πρόσωπα, με αποτέλεσμα 2-3 άτομα να κινούν τα νήματα».

Οι αποκαλύψεις φαίνεται πως κινητοποίησαν τον Λευτέρη Αυγενάκη, με την Κατερίνα Καινούργιου να μεταφέρει, ότι ο υφυπουργός εξετάζει ενδελεχώς το θέμα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share