Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 5: Δημόσιος εξευτελισμός στην Βρισηίδα Ανδριώτου από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα (φωτο)

"Δεν χρειάζεσαι βοήθεια..."

3 Ιουνίου 2022 22:22
Survivor 5: Δημόσιος εξευτελισμός στην Βρισηίδα Ανδριώτου από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα (φωτο)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έκανε ένα πέρασμα από το Survivor 5 και με βάση αυτό, που περιμέναμε εμείς αλλά και ο ίδιος έκατσε ένα σεβαστό διάστημα στο παιχνίδι. Όσο λοιπόν, παρέμεινε μέσα κατάφερε να ξεχωρίσει συμπεριφορές και αυτή, που δεν του έκανε και πολύ ήταν της Βρισηίδας Ανδριώτου. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη "φωτιά" της Σοφιάννας Αβραμάκη για τον Άρη Σοϊλέδη

Η παίκτρια έχει έναν αρκετά έντονο χαρακτήρα και μετά τα τελευταία της ξεσπάσματα είδαμε να την ''αδειάζει'' ΄ένα μεγάλο μέρος του κοινού και παράλληλα με αυτούς και ο Λάμπρος. Παρακολουθώντας το επεισόδιο της Πέμπτης 2/6 δεν άντεξε και έκανε ένα στόρυ στον προσωπικό του λογαριασμό στο intstagram, με το οποίο άφηνε να εννοηθούν πολλά για το πρόσωπο της.

Το ''άδειασμα'' του Λάμπρου Κωνσταντάρα στη Βρισηίδα Ανδριώτου

Survivor 5: Δημόσιος εξευτελισμός στην Βρισηίδα Ανδριώτου από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα (φωτο)

Survivor spoiler 03/06: Χάος στο Survivor 5! Επιτέθηκε στον Μαρτίκα ξανά η Βρισηίδα μετά το συμβούλιο και μπήκε στη μέση η παραγωγή

Survivor spoiler: Τα πνεύματα... εξάπτονται πολύ εύκολα στο φετινό Survivor, με το στοιχείο του ριάλιτι να έχει επικρατήσει ξεκάθαρα, όπως παραδέχονται και πιο παλιοί του παίκτες, κάτι που φυσικά καταλαβαίνει και όποιος το έχει στοιχειωδώς παρακολουθήσει μέσα στα χρόνια.

Από τη στιγμή, δε, που έχουν απομείνει μονάχα εννέα παίκτες σε αυτή την τελική ευθεία, μετά και την αποχώρηση της Στέλλας Ανδρεάδου, είναι βέβαιο πως κανείς δεν πρόκειται να αφήσει το οτιδήποτε να πέσει κάτω, δίνοντας τα πάντα για να κόψει πρώτος εκείνος το «νήμα» και να επικρατήσει στο ριάλιτι.

Το συμβούλιο του νησιού χθες (2/6) είχε για ακόμη μια φορά ένταση, με τον Σπύρο Μαρτίκα εκ νέου να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής. Ο ίδιος για ακόμη μια φορά... ξεπάστρεψε μια συνυποψήφιά του προς αποχώρηση, στέλνοντας στο σπίτι της τη Στέλλα, αν και η τελευταία είναι αλήθεια πως περισσότερο με τη Μαίη φάνηκε να έχει πρόβλημα παρά με τον φαρμακοποιό, όπως διαπιστώσαμε στις δηλώσεις της.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share