Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 03/06: Χάος στο Survivor 5! Επιτέθηκε στον Μαρτίκα ξανά η Βρισηίδα μετά το συμβούλιο και μπήκε στη μέση η παραγωγή

Αποκλειστικό παρασκήνιο του Athensmagazine.gr!

3 Ιουνίου 2022 14:41
Survivor spoiler 03/06: Χάος στο Survivor 5! Επιτέθηκε στον Μαρτίκα ξανά η Βρισηίδα μετά το συμβούλιο και μπήκε στη μέση η παραγωγή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Τα πνεύματα... εξάπτονται πολύ εύκολα στο φετινό Survivor, με το στοιχείο του ριάλιτι να έχει επικρατήσει ξεκάθαρα, όπως παραδέχονται και πιο παλιοί του παίκτες, κάτι που φυσικά καταλαβαίνει και όποιος το έχει στοιχειωδώς παρακολουθήσει μέσα στα χρόνια.

Από τη στιγμή, δε, που έχουν απομείνει μονάχα εννέα παίκτες σε αυτή την τελική ευθεία, μετά και την αποχώρηση της Στέλλας Ανδρεάδου, είναι βέβαιο πως κανείς δεν πρόκειται να αφήσει το οτιδήποτε να πέσει κάτω, δίνοντας τα πάντα για να κόψει πρώτος εκείνος το «νήμα» και να επικρατήσει στο ριάλιτι.

Το συμβούλιο του νησιού χθες (2/6) είχε για ακόμη μια φορά ένταση, με τον Σπύρο Μαρτίκα εκ νέου να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής. Ο ίδιος για ακόμη μια φορά... ξεπάστρεψε μια συνυποψήφιά του προς αποχώρηση, στέλνοντας στο σπίτι της τη Στέλλα, αν και η τελευταία είναι αλήθεια πως περισσότερο με τη Μαίη φάνηκε να έχει πρόβλημα παρά με τον φαρμακοποιό, όπως διαπιστώσαμε στις δηλώσεις της.

Survivor spoiler: Η παραμονή Μαρτίκα και τα ανεξέλεγκτα νεύρα της Βρισηίδας

Η νέα αυτή παραμονή του Μαρτίκα και η υπόσχεσή του να πάει πια μέχρι τέλους εξόργισε τους παίκτες της μπλε ομάδας, και δη την κλίκα που τον «πολεμά» λυσσαλέα τις τελευταίες εβδομάδες, με πρώτη την... πρώην του, Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία βρίσκει κάθε αφορμή για να τα βάλει μαζί του.

Το έκανε, λοιπόν, και στο συμβούλιο της αποχώρησης. Με τις κάμερες να έχουν κλείσει, η Βρισηίδα όρμησε στον Μαρτίκα, μην αντέχοντας να στην ιδέα να τον δει άλλη μια βδομάδα στο ριάλιτι. «Θα πληρώσεις για όλα, κωλοτούμπα, θα φροντίσω εγώ να μην φτάσεις ποτέ στον τελικό. Τώρα μόλις άρχισε ο πόλεμος, θα δεις τι έχεις να πάθεις», του φώναζε, λέγοντας στην παραγωγή πως δεν αντέχει άλλο και κινούμενη στο μέρος του, προτού οι ψυχραιμότεροι τους χωρίσουν.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share