Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 5: «Δεν ήταν σχέδιο Μαρτίκα αλλά...» - Καταπέλτης εναντίον της Μαίης η Στέλλα

Οι πρώτες δηλώσεις της μετά την αποχώρηση

3 Ιουνίου 2022 14:12
Survivor 5: «Δεν ήταν σχέδιο Μαρτίκα αλλά...» - Καταπέλτης εναντίον της Μαίης η Στέλλα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καταπέλτης εναντίον των συμπαικτών της υπήρξε η Στέλλα Ανδρεάδου, η οποία ήταν η τελευταία έως τώρα αποχώρηση στο Survivor 5 με γερό κομπόδεμα, στη διάρκεια του χθεσινού (2/6) επεισοδίου.

Σήμερα (3/6), έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα του «Love It». Η πρώην παίκτρια εξέφρασε την άποψη της για όλους τους εναπομείναντες παίκτες και εστίασε σε δυο τρεις λίγο περισσότερο, που έχουν απασχολήσει τον τελευταίο καιρό.

Survivor 5: Οι πρώτες δηλώσεις της Στέλλας μετά την αποχώρηση

Αρχικά, αναφέρθηκε στην Μαίη για την οποία είπε χαρακτηριστικά: ««Δεν ήταν σχέδιο Σπύρου, όλοι μαζί καθίσαμε και μιλήσαμε. Η Μαίη βέβαια δεν συμφώνησε. Η Μαίη φοβόταν τον τάκο. Γι' αυτό και ήθελε να δώσει εμένα οπότε με παραξένεψε που είπε ότι δεν περίμενε να την ψηφίσω. Δεν ήμασταν ποτέ φίλες, απλά συμβιώναμε στην καλύβα».

Όσο για τον Μαρτίκα, είπε: «Δε περιμέναμε να μας στηρίξει ο Σπύρος σαν Μεσσίας. Ο λόγος του ίσως ήταν ένα έξτρα βοήθημα να μείνω εγώ ή η Μαίη. Ο Σπύρος ξέρει να χειρίζεται το λόγο και έχει επιχειρήματα για κάθε τι που λέει. Γι' αυτό θεωρώ μένει στο παιχνίδι. Ίσως έχει κάνει και κάποια προεργασία με δικά του άτομα, που τον στηρίζουν».

«Η Μαίη είναι πονηρή. Δεν ήμασταν ποτέ κοντά, δε μ' άφηνε να την πλησιάσω. Θεωρώ πολύ ψέμα πως θα μείνει μόνη με τα κορίτσια και πώς θα τα αντιμετωπίσει. Δεν την ένοιαζε η Στέλλα, είχε πει σε παίκτη ότι άλλη μια βδομάδα είναι έξτρα χρήματα», συμπλήρωσε για τη Μαίη.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share