Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 03/06: Μαρτίκας για νικητής στο Survivor 5! Η τεράστια διαφορά στις ψήφους και η «μάχη» Μαίης-Στέλλας

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

3 Ιουνίου 2022 10:51
Survivor spoiler 03/06: Μαρτίκας για νικητής στο Survivor 5! Η τεράστια διαφορά στις ψήφους και η «μάχη» Μαίης-Στέλλας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Φτάσαμε, πια, στην τελική ευθεία του Survivor 5, το οποίο έχει προσφέρει και φέτος πάρα πολλές συγκινήσεις στο τηλεοπτικό κοινό, τόσο με τις αγωνιστικές επιδόσεις των παικτών και την προσπάθειά τους να αντέξουν τις όποιες κακουχίες όσο και με τις ίντριγκες και τους τσακωμούς που βάζουν... αλατοπίπερο στο ριάλιτι επιβίωσης.

Οι παίκτες που απέμειναν, πλέον, στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ είναι εννέα, με τη Στέλλα Ανδρεάδου να είναι η τελευταία που έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο με ένα ισχυρό κομπόδεμα, σταματώντας... τη δίαιτα της καρύδας και βάζοντας πολλές αναμνήσεις στις βαλίτσες του ταξιδιού της επιστροφής στην Ελλάδα.

Η εξαιρετική αθλήτρια του ριάλιτι είχε ως αντιπάλους της τον Σπύρο Μαρτίκα και τη Θωμαΐδα Εμμανουηλίδου. Οι εν λόγω παίκτες αποδείχθηκε πως έχουν μεγαλύτερο εκτόπισμα στο τηλεοπτικό κοινό, όπως περιμέναμε κιόλας, με τον φαρμακοποιό να συνεχίζει ως... εξολοθρευτής να επιβιώνει σε ψηφοφορίες και την πρωταθλήτρια κωπηλασίας να έχει επίσης αρκετό κόσμο να τη στηρίζει για την αγωνιστικότητα και το ήθος της.

Survivor spoiler: Η διαφορά στις ψήφους που έβγαλε... δαγκωτό Μαρτίκα

Ποιες, όμως, ήταν οι διαφορές σε αυτή την ψηφοφορία; Με τα αποτελέσματα, που βρέθηκαν στο φως φαίνεται πως ο Μαρτίκας μπορεί άνετα να φτάσει... μέχρι τον τελικό, αφού ο κόσμος δείχνει να τον λατρεύει, δίνοντάς του ένα ποσοστό εξαιρετικά υψηλό στο 48.6% μαζί με μια αναμφισβήτητη στήριξη για όσο ακόμη διαρκεί ο πέμπτος κύκλος του Survivor.

Τα ποσοστά αυτά είναι... για κούπα για τον Μαρτίκα, με αποτέλεσμα η «μάχη» να γίνει ανάμεσα σε Μαίη και Στέλλα. Και η πρωταθλήτρια ήταν νικήτρια με 27.7% από τις έγκυρες ψήφους, έχοντας σε κοντινή απόσταση στο 23.7% τη Στέλλα, με αποτέλεσμα η τελευταία να αποχωρήσει.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share