Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 03/06: Οριστικό τέλος για τη Σταυρούλα Χρυσαειδή! Θα γίνουν έξαλλοι Σοϊλέδης και Ασημίνα με την ανακοίνωση του Λιανού

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

3 Ιουνίου 2022 07:49
Survivor spoiler 03/06: Οριστικό τέλος για τη Σταυρούλα Χρυσαειδή! Θα γίνουν έξαλλοι Σοϊλέδης και Ασημίνα με την ανακοίνωση του Λιανού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Λιγότεροι από δέκα παίκτες έμειναν πια σε αυτή την τελική ευθεία του Survivor 5, με τη Στέλλα Ανδρεάδου να είναι το... τελευταίο θύμα του σχεδίου Μαρτίκα και την επόμενη μέρα στον Άγιο Δομίνικο να φέρνει αλλαγές για τους παίκτες, που έχουν απομείνει στο νησί.

Ένας μήνας περίπου έμεινε μέχρι το μεγάλο τελικό και είναι σίγουρο, ότι άπαντες θα δώσουν όσα έχουν ακόμη σε αποθέματα αντοχών, για να φτάσουν μέχρι το φινάλε και να κερδίσουν το έπαθλο των 100.000 ευρώ, μαζί με την κούπα που θα τους θυμίζει το τι υπέστησαν όλο αυτό το διάστημα, συλλέγοντας παράλληλα σπουδαίες ευκαιρίες.

Με την απομάκρυνση της Στέλλας, πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως εξισορροπείται η κατάσταση ανάμεσα σε παίκτες που μπήκαν από το ξεκίνημα και όσους «εισέβαλαν» στην πορεία. Η πρώτη κατηγορία έμεινε άθικτη, με τέσσερις παίκτες, από δύο στην κάθε ομάδα, να παλεύουν ακόμη, 5.5 μήνες ύστερα από την πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ κι έχοντας αφήσει σαφώς το «αποτύπωμά» τους στο παιχνίδι.

Survivor spoiler: Η αλλαγή για τη Σταυρούλα που θα ανακοινωθεί στο επόμενο επεισόδιο

Αρκετοί που μπήκαν στην πορεία, φυσικά, έχουν επίσης ξεχωρίσει, είτε αγωνιστικά είτε για άλλους λόγους. Και μπορεί η Σταυρούλα Χρυσαειδή το πρώτο 10ήμερο να απασχόλησε με τη συμπεριφορά της, όμως ίσως να το έκανε ώστε να... ακουστεί και να μην περάσει αδιάφορη, κάτι που θα σήμαινε νομοτελειακά την αποχώρησή της σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Από τότε, δεν έχει απασχολήσει ξανά κανέναν και διακρίνεται μόνο με τις αγωνιστικές της επιδόσεις, που είναι εξαιρετικές.

Αίφνης, όμως, η παραγωγή παίρνει μια σημαντική απόφαση, που αφενός δε θα αρέσει στην ομάδα της και αφετέρου δείχνει, ότι τελικά δεν πάμε ακόμη σε ατομικό. Για την νέα εβδομάδα, όπως μαθαίνουμε, ο Γιώργος Λιανός θα γνωστοποιήσει πως η Σταυρούλα μετακομίζει στην κόκκινη ομάδα από την μπλε, καθώς με την αποχώρηση της Στέλλας δημιουργείται ανισορροπία.

Η Μαίη Εμμανουηλίδου έχει μείνει, πια, μόνη της στην κόκκινη και στην μπλε ομάδα υπάρχουν τρεις παίκτριες, οπότε παρότι έχει καταργηθεί ο κανόνας των δύο παικτριών, η παραγωγή δε θέλει να εξαντλήσει την πρωταθλήτρια, βάζοντας δίπλα της... μια άλλη πρωταθλήτρια, ώστε να είναι πιο αμφίρροπα τα αγωνίσματα, έστω κι αν η παρέα του Άρη Σοϊλέδη και της Ασημίνας Χατζηανδρέου έχει προς το παρόν κυριαρχήσει.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share