Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 5 - Τα έλεγε ο Ντάφυ: Η στιγμή που η Στέλλα Aνδρεάδου επικαλέστηκε τα λόγια του - «Όπως είχε πει και ο Τριαντάφυλλος...» (video)

Μας... κούφανε λίγο βέβαια

3 Ιουνίου 2022 00:03
Survivor 5 - Τα έλεγε ο Ντάφυ: Η στιγμή που η Στέλλα Aνδρεάδου επικαλέστηκε τα λόγια του - «Όπως είχε πει και ο Τριαντάφυλλος...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι εξελίξεις για το φετινό Survivor 5 δεν έχουν τελειωμό και ειδικά τώρα, που φτάνουμε σιγά σιγά στο τέλος του παιχνιδιού βλέπουμε να γίνονται και να ακούγονται πολλά. Η δήλωση, που μας ''κούφανε'' λιγάκι στο επεισόδιο της Πέμπτης 2/6 προήλθε από την Στέλλα Ανδρεάδου, που είναι και υποψήφια προς αποχώρηση.

Δείτε επίσης: Survivor 5 - «Κάρφωσε» Βρισηίδα ο Εμμανουήλ: «Μου είπε ότι υπάρχει ερωτισμός ανάμεσα σε Άρη, Τάλα & Σοφιάνα» (Video)

Η παίκτρια κάνοντας δηλώσεις λίγο πριν την ανακοίνωση του παίκτη, που θα φύγει έφερε στη μνήμη της όλα όσα έχει περάσει κατά την παραμονή της στο παιχνίδι και κατέληξε σε μια φράση του Τριαντάφυλλου από το Survivor 4.

Η Στέλλα Ανδρέαδου χρησιμοποίησε φράση του Τριαντάφυλλου

«Όπως είχε πει και ο Τριαντάφυλλος το Survivor είναι ένα πανεπιστήμιο».

Survivor 5 - Ξέσπασμα δίχως προηγούμενο από την Βρισηίδα: «Προσπαθούν να σπιλώσουν το όνομά μου...» (video)

Στο σημερινό επεισόδιο 2/6 του Survivor 5 είδαμε τις δηλώσεις των παικτών από τις δύο ομάδες λίγο πριν πάνε στο στίβο μάχης και αγωνιστούν για το τελευταίο έπαθλο φαγητού της εβδομάδας. Τη Βρισηίδα Ανδριώτου είδαμε να κάνει το ξέσπασμα της μιας και θεωρεί πως η αντίπαλη ομάδα λειτουργεί ύπουλα προς πρόσωπο της.

Η αλήθεια είναι πως υπήρξε μια ένταση για τις συμπεριφορές της μιας και συχνά κλαίει και παραπονιέται για πολλά και διάφορα, με τους μπλε και κόκκινους να αντιδρούν αγανακτισμένοι. Εκείνη όμως δε μπορεί να καταλάβει αν και γιατί ενοχλεί αλλά αντίθετα θεωρεί πως σπιλώνουν το όνομά της.

Το ξέσπασμα της Βρισηίδας Ανδριώτου για τους κόκκινους

«Ελπίζω αυτήν τη φορά ο κόκκινος πάγκος να είναι πιο ήρεμος με την πάρτη μου, διότι τελευταία ψάχνονται με το καθετί που θα πω. Προσπαθούν να με βγάλουν κακιά, να μου σπιλώσουν το όνομα γιατί ξεκινά το ατομικό και ξέρουν πως έχω μείνει τέσσερις φορές από το κοινό κι ότι είμαι μια παίκτρια που αγαπά το κοινό από ότι έχουν καταλάβει. Ελπίζω σήμερα να είναι πιο ήρεμοι απέναντί μου γιατί χωρίς να κάνω τίποτα, μου επιτίθενται».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share