Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 5 - Καμία ντροπή η Μαρία Αντωνά: Ξεγυμνώθηκε στον αέρα για να δείξει το τατουάζ για τον Άρη Σοϊλέδη (Video)

Όλα στη φόρα!

2 Ιουνίου 2022 12:33
Survivor 5 -  Καμία ντροπή η Μαρία Αντωνά: Ξεγυμνώθηκε στον αέρα για να δείξει το τατουάζ για τον Άρη Σοϊλέδη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 5: Ερωτευμένη φαίνεται πως είναι η Μαρία Αντωνά με τον αγαπημένο της Άρη Σοϊλέδη και κατά τη διάρκεια της εκπομπής έδειξε το τατουάζ που έχει χτυπήσει για χάρη του!

Δείτε επίσης: Survivor 5: «Το ΈΚΤΡΩΜΑ ηθικής που λέγεται Άρης... τα Κέρατα θα περνούσαν την στρατόσφαιρα» - Το tweet της Αντωνά και οι βωμολοχίες που σοκάρουν

Ο σύντροφός της διαγωνίζεται εδώ και μήνες στο ριάλιτι επιβίωσης με την ίδια να κάνει υπομονή και να τον περιμένει να γυρίσει, προκειμένου να οργανώσουν τον γάμο τους.

Δείτε τι έδειξε στην εκπομπή:

Survivor trailer 02/06: Ανακοινώνει την αποχώρηση βόμβα ο Γιώργος Λιανός και «παγώνουν» οι παίκτες! Ανατρεπτικό φινάλε

Survivor trailer 02/06: Χαμός για ακόμα ένα επεισόδιο του Survivor 5 με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει και μια αποχώρηση!

Όχι, δεν σκάει κάποια οικειοθελής αποχώρηση αλλά η αποχώρηση της εβδομάδας, με το Athensmagazine.gr να σας ενημερώσει ποιος είναι ο παίκτης που θα μας κουνήσει μαντήλι αυτή την εβδομάδα. Κατά τα άλλα, στο στόχαστρο της κόκκινης ομάδας αρχίζει και μπαίνει η Βρισήιδα Ανδριώτου, με την ίδια να τονίζει πως επίτηδες βρίσκεται σ' αυτή την θέση διότι έχουν καταλάβει ότι είναι αρκετά δυνατή στις ψηφοφορίες και θα αποτελέσει δύσκολο στόχο για πολλούς, τώρα που το Survivor 5 γίνεται ατομικό.

Κατά τα άλλα, κόκκινοι και μπλέ, μπλε και κόκκινοι μπαίνουν στον στίβο μάχης, για ακόμα ένα δύσκολο αγώνισμα, με το νικητή να απολαμβάνει ακόμα ένα μεγάλο έπαθλο με την υπογραφή του... Ατζούν Ιλιτζαλί.

Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου (02/06) στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share