Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor 5: «Κατέρρευσε» η Ασημίνα - Πλάνταξε στο κλάμα γιατί μετά από 160 μέρες θα μιλήσει με...

Η συγκίνηση της παίκτριας της μπλε ομάδας

1 Ιουνίου 2022 22:52
Survivor 5: «Κατέρρευσε» η Ασημίνα - Πλάνταξε στο κλάμα γιατί μετά από 160 μέρες θα μιλήσει με...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο σημερινό (1/6) επεισόδιο του Survivor 5 είδαμε τις δύο ομάδες να ετοιμάζονται για τον αγώνα, με σκοπό να κερδίσουν να κάνουν μια βιντεοκλήση με συγγενικά τους πρόσωπα. Η ανακοίνωση όμως του Λιανού, πριν το run ήταν κάτι, που δεν περίμενε κανείς τους.

Μαζεύοντας τα κομμάτια τους μπλε και κόκκινοι δήλωσαν έτοιμοι να τα δώσουν όλα με την Ασημίνα όμως να σπάει μπροστά σε όλους, καθώς ενημερώθηκε πως σε περίπτωση που κερδίσει η ομάδα της θα μιλήσει με τη γιαγιά της μετά από 160 μέρες.

Survivor spoiler 31/05: Βόμβα με Ασημίνα Χατζηανδρέου! Αποκαλύφθηκε η απάτη, την "πετάνε" εκτός Survivor 5!

Survivor spoiler: Μια τρομερή αποκάλυψη για την Ασημίνα Χατζηανδρέου έκανε ο πρώην συμπαίκτης της στο Surivor 5, Ανδρέας Ματθαιακάκης!

Συγκεκριμένα ο Ανδρέας είχε μπει στο ριάλιτι μαζί με την Μαίη και ήταν κολλητοί και με στόρι του αποκαλύπτει τα πάντα για την Ασημίνα αφήνοντας να εννοηθεί πως είχε ξεκάθαρα επικοινωνία με την Ελλάδα. Άρα ήταν μια από τις παίκτριες που σας είχαμε αποκαλύψει πως είχε συλληφθεί με τηλέφωνο στον Άγιο Δομίνικο αλλά η παραγωγή το έκανε "αβαβά"!

Μετά από την αποκάλυψη αυτή η παραγωγή οφείλει να πάρει μέτρα και να στείλει εκτός ριάλιτι την αθλήτρια, κάτι που φυσικά δεν θα κάνει, αφήνοντας να εννοηθεί πως ίσως κάτι διαφορετικό είχε συμβεί στην περίπτωση του Γιώργου Κατσαούνη, καθώς στην ουσία ήταν ο μόνος που την πλήρωσε για κάτι που έκανε και ήταν εκτός κανόνων του Survivor!

Δείτε αναλυτικά παρακάτω το ποστάρισμα του Ανδρέα Ματθαιακάκη και βγάλτε τα συμπεράσματά σας!

Survivor spoiler 31/05: Βόμβα με Ασημίνα Χατζηανδρέου! Αποκαλύφθηκε η απάτη, την

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share