Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 5: «Τον φοβάται...» - Απίστευτο κράξιμο στη Μαίη από την μπλε ομάδα

Σχολίασαν την υποψηφιότητά της

1 Ιουνίου 2022 21:46
Survivor 5: «Τον φοβάται...» - Απίστευτο κράξιμο στη Μαίη από την μπλε ομάδα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το σημερινό (1/6) επεισόδιο του Survivor 5 ξεκίνησε με συζητήσεις από την μπλε ομάδα με πλήρη ιδιωτικότητα θέλοντας να σχολιάσουν την υποψηφιότητα προς αποχώρηση της Μαίης. Η αθλήτρια δεν έχει χωνέψει το γεγονός ότι βγήκε στον τάκο, υπάρχει όμως λόγος ανησυχίας για εκείνη;

Οι μπλε λοιπόν, λίγο πριν από το αγώνισμα επικοινωνίας, είχαν κάτσει σε ένα δέντρο και δεν σταμάτησαν να συζητούν πως δικαίως βρέθηκε στη θέση αυτή η μαχήτρια των κόκκινων, και πως έχει κάνει τα πολλά, τα οποία δεν ανέχονται κι έχουν ενοχληθεί έντονα.

Survivor spoiler 02/06: Άφωνοι όλοι με τη «βόμβα» του Λιανού - Τους ανακοινώνει την Πέμπτη στην ώρα της αποχώρησης!

Survivor spoiler: Το Survivor 5 οδηγείται προς το τέλος του, με έναν ακόμη μήνα να έχει μείνει για τους παίκτες στον Άγιο Δομίνικο, αφού γνωρίζουμε ποια το πότε θα προβληθούν ο ημιτελικός και ο τελικός, στο ραντεβού... με την ιστορία που θα έχουν οι φιναλίστ στο Άλσος Βεΐκου.

Μέχρι τότε, έχουν λίγο καιρό ακόμη να ζήσουν την εμπειρία. Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ολοκληρώνεται και, έξι μήνες μετά την είσοδο των πρώτων παικτών, εκείνοι θα γυρίσουν στην Ελλάδα κι έχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον να διαπιστώσουμε το πόσοι από εκείνους θα έχουν καταφέρει να φτάσουν μέχρι το τέλος.

Άλλοι παίκτες είναι φαβορί για να κερδίσουν το έπαθλο και άλλοι έχουν λιγότερες πιθανότητες και θα δώσουν τη «μάχη» τους, για να πετύχουν την ανατροπή και να πείσουν το τηλεοπτικό κοινό για την αξία τους, ώστε να αλλάξουν τα δεδομένα. Και αυτό μπορεί να γίνει με την νέα συνθήκη, που αναμένεται να τους γνωστοποιήσει την Πέμπτη (2/6) ο Γιώργος Λιανός.

Survivor spoiler: Η ανακοίνωση του Λιανού που σκορπίζει χαρά

Είναι, δε, ένα σημείο που οι παίκτες θέλουν να φτάσουν μετά το πάρτι της ένωσης και μιλάμε, φυσικά, για εκείνο όπου το παιχνίδι γίνεται ατομικό. Λίγο προτού προχωρήσουμε στην αποχώρηση, όπως μαθαίνουμε και γνωρίζοντας ποιος θα φύγει από το ριάλιτι, ο παρουσιαστής του Survivor θα τους το ανακοινώσει σε μια στιγμή ορόσημο κάθε κύκλου.

Οι παίκτες, κάπως έτσι, μένοντας μόλις εννέα στην παραλία, θα καταλάβουν πως ο χρόνος τους στο νησί τελειώνει και πρέπει να αφήσουν την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών τους, για να θριαμβεύσουν έναντι των υπολοίπων. Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού σκορπίζει χαρά σε άπαντες, εκτός από εκείνον που αποχωρεί και θα χάσει αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share