Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 01/06: «Δεν πάει άλλο, αφήστε με...» - Εξαγριωμένος ο Άρης Σοϊλέδης ζήτησε να αποχωρήσει!

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

1 Ιουνίου 2022 19:40
Survivor spoiler 01/06: «Δεν πάει άλλο, αφήστε με...» - Εξαγριωμένος ο Άρης Σοϊλέδης ζήτησε να αποχωρήσει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Φτάνουμε σιγά σιγά προς το τέλος του Survivor 5, εκεί όπου όλοι οι παίκτες πρέπει να δείξουν λίγο ακόμη υπομονή, με τις αντοχές τους να δοκιμάζονται από την πρώτη ημέρα παρουσίας τους στον Άγιο Δομίνικο, αν και γνωρίζουν πως πολύ λίγος καιρός έμεινε, για να δώσουν ραντεβού στο Γαλάτσι.

Δεν είναι κρυφό, πάντως, ότι το μεγάλο φαβορί για το έπαθλο είναι ο Άρης Σοϊλέδης. Ο ποδοσφαιριστής ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή, που μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ειδικά για τις αγωνιστικές του επιδόσεις. Ο ίδιος, μάλιστα, παρασκηνιακά μοιάζει να κάνει... πολύ περισσότερο παιχνίδι, αφού όλο το φετινό Survivor μοιάζει να είναι στημένο πάνω του, αφήνοντάς του μια μεγάλη ασυλία, μιας και έχει κατηγορηθεί για επανειλημμένη επικοινωνία στο κινητό και παρακολούθηση συνεντεύξεων των συμπαικτών του, λαμβάνοντας πολύ μικρές ποινές.

Survivor spoiler: Έγινε... ταύρος ο Σοϊλέδης μόλις έμαθε τα αποτελέσματα

Απολαμβάνοντας αυτή την εύνοια από την παραγωγή, είναι φυσικό να έχει μέχρι και... λόγο για όλα όσα συμβαίνουν στο ριάλιτι. Και οι τελευταίες εξελίξεις μοιάζει να μην του αρέσουν ιδιαίτερα, καθώς έμαθε από πρώτο χέρι ποιος είναι ο παίκτης, που θα αποχωρήσει από το Survivor.

Ο ίδιος ήθελε σε κάθε περίπτωση να δει τον Σπύρο Μαρτίκα, με τον οποίο έχει μια έντονη κόντρα τον τελευταίο καιρό, νιώθοντάς τον ως απειλή. Δεν είναι, όμως, ο παίκτης που θα γυρίσει στην Ελλάδα και για ακόμη μια φορά το τηλεοπτικό κοινό θα τον κρατήσει όρθιο.

Η εξέλιξη αυτή μόνο ευχαριστημένο δε βρήκε τον Σοϊλέδη, ο οποίος «ξέσπασε» για ακόμη μια φορά, ζητώντας μάλιστα να αποχωρήσει. «Δεν πάει άλλο με αυτόν εδώ, δεν μπορώ άλλο, καλύτερα να με αφήσετε να ηρεμήσω, δεν ξέρετε πώς είναι να τον ζω κάθε μέρα», άρχισε να φωνάζει, με την παραγωγή να σπεύδει να τον ηρεμήσει, λέγοντάς του πως έμεινε μόνο ένας μήνας για το φινάλε. Ο Άρης, μετά από λίγο, ησύχασε και γύρισε στην παραλία, αν και δεν έκρυβε την απογοήτευσή του.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share