Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 5: «Ισχύει ότι χωρίσαμε αλλά...» - «Καρφιά» Στεφανίας Γκουρνέλου για Λάμπρο Κωνσταντάρα (Video)

Όλα όσα αποκάλυψε!

1 Ιουνίου 2022 08:59
Survivor 5: «Ισχύει ότι χωρίσαμε αλλά...» - «Καρφιά» Στεφανίας Γκουρνέλου για Λάμπρο Κωνσταντάρα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 5: Η Στεφανία Γκουρνέλου παραχώρησε την πρώτη συνέντευξή της στο Happy Day και την Χριστιάνα Κοχλατζή, μετά την αποκάλυψη του Λάμπρου Κωνσταντάρα ότι έπεσαν τίτλοι τέλους στη σχέση τους.

Μάλιστα, ο γνωστός δημοσιογράφος είχε παραδεχτεί δημόσια ότι εκείνος έφταιγε για τον χωρισμό του από την όμορφη ηθοποιό.

«Ισχύει ότι χωρίσαμε αλλά όλα καλά. Ευχαριστώ τον Λάμπρο που ανέλαβε την ευθύνη του χωρισμού. Ωστόσο η τραμπάλα των μεριδίων ευθύνης σίγουρα κάπου κλίνει, αλλά πιστεύω ότι σε έναν χωρισμό ευθύνονται και οι δύο. Έχουμε μιλήσει από τότε, αλλά δεν ξέρω αν τον βλέπω σαν φίλο, είναι ακόμη πολύ νωπό.

Δεν νομίζω ότι το Survivor έπαιξε ρόλο στον χωρισμό μας. Βλέπω λίγο πιο σοβαρά τη ζωή από ό,τι ο Λάμπρος» ξεκαθάρισε η Στεφανία Γκουρνέλου.

Survivor trailer 01/06: «Αυτό είναι το τελευταίο...» - Σπαράζουν οι παίκτες με την τραγική ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού!

Το Survivor 5 βαδίζει στο τέλος του καθώς περίπου ένας μήνας έχει απομείνει για το μεγάλο φινάλε! Καταιγιστικό είναι το σημερινό 01/06 επεισόδιο του Survivor 5, καθώς οι δυο ομάδες Μπλε και Κόκκινοι θα αγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας. Μπορεί οι Μπλε να έχουν πάρει σερί νίκες και οι Κόκκινοι να μιλούν για έπαρση, ωστόσο απόψε στο στίβο μάχης θα τα δώσουν όλα για όλα με σκοπό τη νίκη.

Έχοντας χάσει τις δυο ασυλίες και βγάλει τρεις παίκτες της υποψήφιους προς αποχώρηση, δεν έχουν περιθώρια για ακόμη μια νίκη. Βέβαια, σύντομα θα έχουμε spoil με την ομάδα που θα κερδίσει.

Το σημερινό επεισόδιο λοιπόν, ξεκινάει με την Μαίη να κράζει τον συμπαίκτη της Σπύρο Μαρτίκα, λέγοντας πως ενώ θέλει να αποχωρήσει, δεν το εννοεί, καθώς στόχος του είναι να φτάσει μέχρι τον τελικό.

"Νομίζει ότι είναι ο King. Ούτε στο παρελθόν ούτε και τώρα πιστεύω στα καλέσματα του. Ο άνθρωπος θέλει να φτάσει στον τελικό", θα δηλώσει στην συνέντευξη της στην κάμερα.

Στη συνέχεια Μπλε και Κόκκινοι θα οδηγηθούν στο στίβο μάχης, όπου ο Γιώργος Λιανός θα τους ανακοινώσει πως θα αγωνιστούν για το τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor όπου οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν μέσω βιντεοκλήσης με πρόσωπα της οικογένειας τους.

Οι περισσότεροι παίκτες θα καταρρεύσουν στο άκουσμα του επάθλου, καθώς θα συνειδητοποιήσουν πως μετά δεν θα έχουν καμία επικοινωνία μαζί τους μέχρι την αποχώρηση τους ή τον τελικό.

Δείτε το σημερινό trailer στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share