Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 5 - Αποκαλυπτικός Μαρτίκας: «Η Ασημίνα έταξε τραγούδι από τον Δάντη στον Εμμανουήλ για να...» (Video)

Χαμός!

31 Μαΐου 2022 21:31
Survivor 5 - Αποκαλυπτικός Μαρτίκας: «Η Ασημίνα έταξε τραγούδι από τον Δάντη στον Εμμανουήλ για να...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε αποκαλύψεις προέβη ο Σπύρος Μαρτίκας για την Ασημίνα Χατζηανδρέου στο αποψινό (31/5) επεισόδιο του Survivor 5, προκαλώντας αναστάτωση στην παραλία.

Αυτή τη φορά ο φαρμακοποιός του ριάλιτι επιβίωσης αποκάλυψε μια ενέργεια της παίκτριας προς τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ που κατά τα λεγόμενα του έγινε με δόλο.

Δείτε επίσης: Survivor 5: «Καμπανάκι» για την Ασημίνα - Η κορυφαία τραγουδίστρια που ήταν... τρελά ερωτευμένη με τον Χρήστο Δάντη

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μαρτίκας ανέφερε: «Η Ασημίνα έταξε τραγούδι από τον Δάντη στον Εμμανουήλ για να την στηρίξει»

Δείτε όσα είπε:

Survivor 5 - Τρέλα ερωτευμένη η Ασημίνα: «Έλιωσε» με τον Χρήστο Δάντη - «Θα τα πούμε στον τελικό» (Video)

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 5, η Μπλε ομάδα κέρδισε το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας και είχε την ευκαιρία να μιλήσει με βιντεοκλήση με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Όπως κάθε φορά, έτσι και χθες, Τετάρτη 25 Μαΐου, το έπαθλο επικοινωνίας έφερε κλάματα και πολλές στιγμές έντονης συγκίνησης.

Δείτε επίσης: Survivor 5 - «Σίφουνας» ο Καραγκούνιας: «Ο Τάλα δεν είναι αυτός που δείχνει - Ο Άρης μου επιτέθηκε» (Video)

Όταν ήρθε η σειρά της Ασημίνας Χατζηανδρέου, ο Χρήστος Δάντης την περίμενε στην άλλη άκρη της γραμμής για να της δώσει δύναμη και κουράγιο. Εκείνη ξέσπασε σε κλάματα με το που τον είδε.

«Σαν ψέμα είναι!», αναφώνησε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Ο τραγουδιστής βρισκόταν για μερικές μέρες στο Λονδίνο, όπως αποκάλυψε, ενώ τον ταλαιπωρούσε και μια ίωση.

«Θα τα πούμε στον τελικό!», της είπε ο Χρήστος Δάντης και εκείνη του απάντησε... «σ’ αγαπάω απλά!».

Δείτε όσα δήλωσαν:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share