Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 31/05: Οριστικό τέλος για τον Σπύρο Μαρτίκα από το Survivor 5; Το ανακοινώνει ο Λιανός στο επόμενο συμβούλιο

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

31 Μαΐου 2022 14:53
Survivor spoiler 31/05: Οριστικό τέλος για τον Σπύρο Μαρτίκα από το Survivor 5; Το ανακοινώνει ο Λιανός στο επόμενο συμβούλιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Η κρίσιμη στιγμή πλησιάζει για το Survivor 5, με την νέα εβδομάδα σύντομα να ολοκληρώνεται, αφού ένας από τους εναπομείναντες δέκα παίκτες θα αποχαιρετήσει το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, σταματώντας... τη δίαιτα της καρύδας και παίρνοντας το δρόμο της επιστροφής.

Για να λέμε την αλήθεια, η διαδικασία της αποχώρησης για τις τελευταίες εβδομάδες έχει εξελιχθεί σε Σπύρο Μαρτίκα... εναντίον όλων, αφού ο παίκτης της κόκκινης ομάδας ψηφίζεται διαρκώς, αλλά έχει ένα μεγάλο στήριγμα στο τηλεοπτικό κοινό, το οποίο τον κρατά σταθερά στο παιχνίδι.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι ο φαρμακοποιός έχει μείνει δέκα φορές στο ριάλιτι μέσα από αυτή τη διαδικασία, κάτι που σημαίνει πως η δημοτικότητά του είναι υψηλή. Αυτό, βέβαια, θα χρειαστεί να αποδείξει ακόμη μια φορά αυτή την εβδομάδα, καθώς χθες (30/5) τέθηκε ξανά στην κρίση του κοινού ως ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Survivor spoiler: Ποιος είναι το φαβορί να αποχωρήσει;

Γνωρίζουμε, μάλιστα, το ποιος θα είναι ο υποψήφιος δίπλα σε εκείνον, μετά το σημερινό (31/5) αγώνισμα με έπαθλο την ασυλία. Πρόκειται, συγκεκριμένα, για συμπαίκτριά του, αφού οι «Μπλε» κερδίζουν, και αυτή είναι η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου, η οποία βρίσκεται στον τάκο σε ένα τόσο κρίσιμο σημείο.

Ο Μαρτίκας έχει... τερματίσει τους πάντες και η γνωστή αθλήτρια δεν έχει δοκιμαστεί πολλές φορές, ενώ δεν έχει δείξει να έχει τόση δημοτικότητα, αν και είναι γενικά αρκετά συμπαθής στο τηλεοπτικό κοινό. Το αν θα είναι το τέλος της από το Survivor αυτή η διαδικασία, ή γίνει η ανατροπή και θα δούμε τον Μαρτίκα να φεύγει, είναι κάτι που θα φανεί σύντομα, αν και ο φαρμακοποιός δείχνει αυτή τη στιγμή να είναι το φαβορί.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share