Κυριακή, 12 Μαΐου 2024

Survivor trailer 31/05: «Ρώτησε τη γιατρό για να του πει...» - Νέα «βόμβα» για τον Άρη Σοϊλέδη στο Survivor 5

Ατελείωτα «πυρά» από τον ποδοσφαιριστή και τον Μαρτίκα με... τα σκάγια να παίρνουν όλους τους υπόλοιπους

31 Μαΐου 2022 07:23
Survivor trailer 31/05: «Ρώτησε τη γιατρό για να του πει...» - Νέα «βόμβα» για τον Άρη Σοϊλέδη στο Survivor 5
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor trailer: Ο «πόλεμος» στο Survivor 5 μαίνεται κανονικά ανάμεσα στους παίκτες, με τα... αίματα να ανάβουν με το παραμικρό και τις δύο ομάδες να βρίσκονται εκ νέου σε μεγάλη ένταση, προτού μάθουμε ποιος είναι ο παίκτης, που θα βγει εκτός παιχνιδιού.

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έχει εξελιχθεί σε μια «άγρια» διαμάχη, αυτή τη στιγμή, ανάμεσα σε Άρη Σοϊλέδη και Σπύρο Μαρτίκα, με τον πρώτο να κατηγορεί τον αντίπαλό του, ότι επιχειρεί με κάθε τακτική να μείνει στο παιχνίδι, αν και δείχνει πια να έχει απέναντί του και τον Γιώργο Ταλάντσεβ.

Survivor trailer: Ο Άρης προσπαθεί να φανεί... αθώος, ο Μαρτίκας τον ξεμπροστιάζει ξανά

Οι αποκαλύψεις του Μαρτίκα, όμως, που μοιάζουν να είναι μέρος του... περίφημου σχεδίου του, δε σταματούν ποτέ. Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας αποκαλύπτει πως ο Άρης προσπαθούσε να... πείσει τη γιατρό πως είναι άρρωστος, ζητώντας της να το πιστοποιήσει και δείχνοντας την εύνοια, που απολαμβάνει από την παραγωγή.

Οι δύο ομάδες, μετά, περνούν στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, το οποίο είναι και ιδιαίτερα απαιτητικό τραβώντας ένα σχοινί από τη βάρκα, κάτι που απαιτεί ιδιαίτερη δύναμη, με την μπλε ομάδα να έχει την άνεση της νίκης στην πρώτη ασυλία. Στο συμβούλιο μένει να φανεί ποιοι θα είναι οι παίκτες, που θα βρεθούν στην κρίση του κοινού.

Δείτε το trailer:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share