Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 5: Έμειναν με το στόμα ανοιχτό μετά από την ανακοίνωση του Λιανού - Το τέλος πλησιάζει

Οι παίχτες θέλουν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό μετά από αυτό που άκουσαν

30 Μαΐου 2022 22:32
Survivor 5: Έμειναν με το στόμα ανοιχτό μετά από την ανακοίνωση του Λιανού - Το τέλος πλησιάζει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με την έναρξη του σημερινού 30/05 επεισοδίου του Survivor 5, ο Γιώργος Λιανός, ανακοίνωσε στους παίχτες κάτι πολύ σημαντικό.

Με την ευκαιρία δείτε εδώ ποια ομάδα παίρνει σήμερα την ασυλία.

Το γνωστό ριάλιτι επιβίωσης που κρατά συντροφιά εδώ και μήνες στο τηλεοπτικό κοινό μπαίνει στην τελική ευθεία, το τέλος δεν αργεί να έρθει και η αγωνία για τον μεγάλο νικητή αναμένεται να λήξει σύντομα.

Πιο συγκεκριμένα, υπογράμμισε στους παίχτες πως πλέον όποια ομάδα χάνει την ασυλία θα πηγαίνει κανονικά για την ατομική ασυλία. Από εδώ και στο εξής θα προστατεύεται μόνο ο παίκτης, που θα παίρνει το τοτέμ και οι υπόλοιποι όλοι θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Δείτε εδώ την ανακοίνωση του Λιανού στους παίχτες

Survivor 5: Το αποκάλυψε ο Μαρτίκας για τη Βρισηίδα - "Το μόνο που κρατάω από σένα είναι ...."

Δεν πρόλαβαν καλά καλά να τα φτιάξουν, οι δύο παίχτες του Survivor 5, Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου και χώρισαν τα τσανάκια τους, ενώ μάλιστα ο ένας έχει στραφεί εναντίον του άλλου.

Με την έναρξη του σημερινού επεισοδίου ο Σπύρος Μαρτίκας, πέταξε ένα "αιχμηρό καρφί" κατά της Βρισηίδας, υπογραμμίζοντας ότι το μόνο που του έχει μείνει από εκείνη είναι κάποιες καλές στιγμές και πλήρης απογοήτευση. Ωστόσο, ο παίχτης σημείωσε ότι θα κρατήσει την υπόσχεση απέναντί της και στην περίπτωση που θα βρεθούν αντιμέτωποι θα την στηρίξει.

Δείτε εδώ όσα είπε ο Μαρτίκας για την Βρισηίδα

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share