Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 5 - Πυρ και μανία ο Τάκης Καραγκούνιας: «Δεν θέλω να νομίζει ο κόσμος ότι βάζω...» (Video)

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι έκανε νέες δηλώσεις

30 Μαΐου 2022 11:49
Survivor 5 - Πυρ και μανία ο Τάκης Καραγκούνιας: «Δεν θέλω να νομίζει ο κόσμος ότι βάζω...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε νέες δηλώσεις προέβη ο Τάκης Καραγκούνιας στην κάμερα της εκπομπής του Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και θέλησε να ξεκαθαρίσει μερικά πράγματα για τον εαυτό του μέσα στο Survivor 5.

Δείτε επίσης: Survivor 5: Έμεινε... σκέτο κόκκαλο ο Τάκης Καραγκούνιας - Τα κιλά που έχασε όσο ήταν στο ριάλιτι

Ο πρώην, πλέον, παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης ανέφερε χαρακτηριστικά πως «δεν θέλω να νομίζει ο κόσμος ότι βάζω το χρήμα παραπάνω από τον πατέρα μου»

Δείτε όσα δήλωσε:

Survivor 5: Ήρθαν κοντά Βρισηίδα - Σοϊλέδης - Νέο σούσουρο στον Άγιο Δομίνικο (Video)

Survivor 5: Ψέμα χαρακτήρισε ο Σπύρος Μαρτίκας τη «βόμβα» που έριξε ο Άρης Σοϊλέδης λίγο πριν την έναρξη του χθεσινού αγωνίσματος και αφορούσε τον φαρμακοποιό. Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής ανέφερε πως: «Δεν μπορώ να μιλάει για ηθική όταν ο Σπύρος ο Μαρτίκας έλεγε πριν τη δεύτερη ασυλία να χάσουμε για να βγει ο Κωνσταντίνος υποψήφιος για να μη βγει αυτός γιατί προφανώς φοβόταν να βγει υποψήφιος με τον Τάλα ή τον Στάθη. Αυτό το πράγμα είναι ανήθικο. Το πρότεινε σε μένα. Αυτό δεν θα το δεχόμουν σε καμία περίπτωση. Δεν θα μιλούσα αν δεν μιλούσε για ηθική».

Δείτε επίσης: Survivor 5: «Δεν αξίζεις τίποτα...» - «Άγρια» επίθεση Μαρτίκα στον Σοϊλέδη

Από την πλευρά του, ο Σπύρος Μαρτίκας, μιλώντας στην κάμερα του Survivor το χαρακτήρισε «ανήθικο ψέμα» τονίζοντας ότι ο Άρης Σοϊλέδης σκαρφίστηκε αυτό το ψέμα επειδή εκείνος στάθηκε απέναντι στην ανηθικότητα του.

Από την άλλη, ο Άρης Σοϊλέδης μιλώντας στην κάμερα του Survivor επανέλαβε την ίδια «καταγγελία» και σχολίασε πως «δεν αντέχουμε ο Σπύρος να μας κοροϊδεύει».

Η Βρισηίδα στήριξε τον Άρη και «άδειασε» τον Σπύρο

Σε συζήτηση με τους παίκτες της Μπλε Ομάδας η Βρισηίδα Ανδριώτου, λίγο μετά το άδοξο φινάλε της σχέσης της με τον Σπύρο Μαρτίκα, επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Άρη Σοϊλέδη πως ο φαρμακοποιός επιθυμούσε να «στήσει» τον αγώνα.

«Βρήκες σύμμαχο στο ψέμα σου τη Βρισηίδα. Η Βρισηίδα τόσο καιρό σιχαίνεται τον Κωνσταντίνο, δεν θέλει να του μιλάει και να τον βλέπει. Ήθελε σαν τρελή να τον βγάλει υποψήφιο για αποχώρηση και εκείνη και η Ασημίνα. Και εσύ το ίδιο γιατί ήθελες να δυναμώσει η ομάδα σου. Και από την άλλη, εσείς όλοι τον ψηφίσατε και αποχώρησε χθες. Εγώ που εμπλέκομαι σε όλο αυτό;» αναρωτήθηκε ο Σπύρος Μαρτίκας στέλνοντας μήνυμα στον Άρη Σοϊλέδη.

Έκπληκτος από την στάση της Βρισηίδας Ανδριώτου δήλωσε ο φαρμακοποιός και τόνισε πως απογοητεύτηκε.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share