Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 29/05: Θρίλερ με την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ - Έφυγε από το Survivor 5 για λόγους υγείας;

Η αποκάλυψή του που προκάλεσε απορίες

29 Μαΐου 2022 12:27
Survivor spoiler 29/05: Θρίλερ με την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ - Έφυγε από το Survivor 5 για λόγους υγείας;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Τον είδαμε, τον απολαύσαμε, τον θαυμάσαμε σε όλο του το μεγαλείο κι ας μην άντεχαν... δευτερόλεπτο οι συμπαίκτες του τη συμπεριφορά του για μεγάλο χρονικό διάστημα, αν και στο τέλος έφυγε με αρκετή συγκίνηση.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ θα μείνει σίγουρα, ως μια από τις πιο χαρακτηριστικές προσωπικότητες του Survivor 5 και όχι μόνο, με το γνωστό make up artist να αποχωρεί προ ημερών στη «μάχη» με τον Σπύρο Μαρτίκα και να γυρίζει στην Ελλάδα με μια άφιξη... υπερπαραγωγή στο αεροδρόμιο.

Ο ίδιος έμεινε για περισσότερο καιρό, από όσο ίσως και εκείνος να περίμενε στον Άγιο Δομίνικο, αλλά η επιστροφή του έχει συνοδευτεί από πρόβλημα υγείας. Συγκεκριμένα, ο Εμμανουήλ αποκάλυψε πως αντιμετωπίζει ένα θέμα στο στομάχι του με ένα μικρόβιο, που έχει εισχωρήσει, με αποτέλεσμα να μην μπορεί καν να φάει.

Survivor spoiler: Το πρόβλημα υγείας έδιωξε τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ;

«Αυτό που μου συμβαίνει τι είναι; Είναι όλο λάθος. Ήμουν τόσους μήνες στο Survivor και αυτό που ονειρευόμουν μαζί με τους συμπαίκτες μου είναι τι θα φάμε όταν βγούμε έξω. Αλλά δυστυχώς κόλλησα και εγώ, όπως και η Κόκκινη ομάδα, αλλά και η Μπλε, αυτό το μικρόβιο στο στομάχι μου.

Με ταλαιπωρεί εδώ και μια βδομάδα. Δε μπορώ να φάω απολύτως τίποτα, ανακατεύομαι, ιδρώνω, έχω τάση για εμετό, ζαλίζομαι… Άρα νομίζω πως πραγματικά η ίωση είναι στα χειρότερά της. Σας στέλνω την αγάπη μου», ακούγεται να λέει στο βίντεο ο Κώνσταντίνος Εμμανουήλ.

Κάπως έτσι, είναι λογικό να προξενεί απορίες σχετικά με το αν έφυγε για λόγους υγείας από το ριάλιτι και αν αυτό το θέμα υγείας το είχε από πριν. Μπορεί οι υπόλοιποι παίκτες να ξεπέρασαν το πρόβλημα αυτό με το μικρόβιο, αλλά ενδεχομένως ο οργανισμός του ήταν πιο ευαίσθητος, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει με τη συγκατάθεση της παραγωγής, δείχνοντας πως έφυγε μέσω της τηλεοπτικής ψήφου.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share