Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor 5: «Ήταν έγκλημα...» - «Σεισμός» με τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μαργαρίτη για τον Ατζούν

Νέες «βολές» εναντίον της παραγωγής

29 Μαΐου 2022 11:15
Survivor 5: «Ήταν έγκλημα...» - «Σεισμός» με τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μαργαρίτη για τον Ατζούν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέες αποκαλύψεις βρέθηκαν στη δημοσιότητα από τη Σοφία Μαργαρίτη για την παραγωγή του Survivor, την οποία και θα «κυνηγήσει» δικαστικά, με την πρώην παίκτρια του ριάλιτι να κινείται νομικά λόγω του προβλήματος υγείας, που προέκυψε όσο έπαιζε.

Ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας, μίλησε το πρωί της Κυριακής (29/5) στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και επεσήμανε ότι εστάλη εξώδικο στην εταιρία παραγωγής, δεν υπήρξε όμως ανταπόκριση και οδηγούνται σε αγωγή.

Σοφία Μαργαρίτη αγωγή

Survivor 5: Οι ισχυρισμοί της Σοφίας Μαργαρίτη στην αγωγή εναντίον του Ατζούν

«Κάποια στιγμή τραυματίστηκε στο πόδι της η Σοφία Μαργαρίτη και δεν την πήγαν καν σε γιατρό. Την πήγαν σε κάποιον που της συστήθηκε ως νοσηλευτής, ο οποίος της είπε ότι μπορεί να συνεχίζει να αγωνίζεται, συνέχισε εκείνη να αγωνίζεται, με αποτέλεσμα επιστρέφοντας στην Ελλάδα να έχει συντριπτικό κάταγμα, απώλεια χόνδρου, να της τοποθετήσουν βίδα για να στηρίξουν το δάχτυλό της με αποτέλεσμα να της δημιουργηθεί μετατραυματιστή αρθρίτιδα. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δε μπορεί ούτε να βαδίσει» ανέφερε αρχικά ο κ. Λύτρας.

«Και όλο αυτό από αυτή την εγκληματική αμέλεια της παραγωγής να μην την πάνε σε κάποιον γιατρό και να μην έστω την ακούσουν ότι δεν επιθυμούσε να συνεχίσει. Άρα την υποχρέωσαν, προφανώς για δικούς τους λόγους να μην αποχωρήσει και να συνεχίσει να αγωνίζεται με αφόρητους πόνους» συνέχισε ο δικηγόρος της Σοφίας Μαργαρίτη, ο οποίος διευκρίνισε ότι ιατροί από την Ελλάδα εξήγησαν στην πρώην παίκτρια του Survivor βρίσκεται αντιμέτωπη με θέματα υγείας καθώς δεν έγινε έγκαιρη διάγνωση του κατάγματος.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share