Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 29/05: Οριστική η απόφαση του Ατζούν - Ρίχνει τη «βόμβα» με το που τελειώσει το Survivor 5!

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

29 Μαΐου 2022 09:42
Survivor spoiler 29/05: Οριστική η απόφαση του Ατζούν - Ρίχνει τη «βόμβα» με το που τελειώσει το Survivor 5!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το Survivor 5 οδηγείται προς το τέλος του, ως το πρότζεκτ της απόλυτης επιτυχίας της ψυχαγωγίας και της εν γένει εμπορικότητας του ΣΚΑΪ, ο οποίος βασίζεται εδώ και χρόνια στο ριάλιτι επιβίωσης, ώστε να βρίσκεται στον «αφρό» σε σύγκριση με τα υπόλοιπα κανάλια.

Η συνεργασία του Ατζούν Ιλιτζαλί με το σταθμό του Φαλήρου, άλλωστε, είναι ίσως και η πιο σημαντική που του έχει τύχει, με τον Τούρκο παραγωγό μάλιστα να αναλαμβάνει σύντομα όλο σχεδόν το ψυχαγωγικό κομμάτι του ΣΚΑΪ, έτοιμος να προχωρήσει σε σαρωτικές αλλαγές, από τις οποίες λίγες εκπομπές θα γλιτώσουν για την νέα σεζόν.

Το Survivor, φυσικά, δεν πρόκειται να μείνει εκτός νυμφώνος και είναι το μόνο βέβαιο πρόγραμμα, που θα σταθεί όρθιο στο κανάλι, μαζί με τον Νίκο Μουτσινά. Ως προς το παιχνίδι, μπορεί η φετινή σεζόν να μην ήταν τόσο επιτυχημένη όσο η περσινή, αλλά το τεστ ξεπεράστηκε με επιτυχία. Αν σκεφτεί κανείς πολλούς παράγοντες, όπως το ότι τα περσινά «30άρια» οφείλονταν κατά κύριο λόγο στην καραντίνα, σε αντίθεση με τα φετινά μέτρα που δεν ήταν το ίδιο αυστηρά, ενώ αυτή τη σεζόν έχει εμφανιστεί μια πολύ ισχυρή μυθοπλασία, η σταθερή κύμανση κοντά στο 20% στην τηλεθέαση έδειξε, ότι το ριάλιτι έχει το δικό του σταθερό κοινό, αποτελώντας παράλληλα και βασικό θέμα συζήτησης στο τηλεοπτικό τοπίο και όχι μόνο.

Survivor spoiler: Ετοιμαστείτε... για τους κορυφαίους όλων των Survivor

Από τη στιγμή, λοιπόν, που το Survivor φέτος άντεξε, ο παραγωγός του ετοιμάζεται για τη ρελάνς της επόμενης χρονιάς. Και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, αυτή η ρελάνς αφορά το Survivor All Star, το οποίο μπορεί να προοριζόταν για πέρυσι, αλλά τελικά ο Ατζούν προτίμησε να κάνει πίσω και η έκδοση αυτή του παιχνιδιού θα πάρει του χρόνο «σάρκα και οστά».

Η απόφαση αυτή, με βάση τις προαναφερθείσες παραμέτρους, αποδείχθηκε σωστή, καθώς αν παιζόταν φέτος το All Star ενδεχομένως θα «καιγόταν», μην έχοντας τα νούμερα, που θέλει η παραγωγή του Ατζούν. Ο στόχος είναι πιο ψηλός για μια τέτοια παραγωγή από το 20% της τηλεθέασης και φαίνεται, ενώ όπως μαθαίνουμε, αρκετά ονόματα έχουν ήδη συζητήσει το ενδεχόμενο συμμετοχής, με τον Τούρκο να προσφέρει πακτωλό χρημάτων, ώστε να «ζεσταθούν», με αποτέλεσμα το All Star να έχει ήδη αρχίσει να «θωρακίζει» την επιτυχία του, ελπίζοντας πως θα πάρει κι ένα «ναι», που θέλουν να ακούσουν όλοι οι φαν.

Περισσότερες εξελίξεις, ωστόσο, θα υπάρξουν στους επόμενους μήνες, όταν και θα διαμορφώνεται το περιβάλλον του έκτου κύκλου του Survivor του ΣΚΑΪ (σ.σ. υπάρχουν και οι προηγούμενοι του Mega). Δεν αποκλείεται, πάντως, όπως πληροφορούμαστε, ο Ατζούν να πραγματοποιήσει μια μεγαλοπρεπή ανακοίνωση, από αυτές που συνηθίζει, στον τελικό ή αμέσως μετά από αυτόν, ώστε να δημιουργήσει την αντίστοιχη προσμονή, καθώς μοιάζει «κλειδωμένο» το ότι του χρόνου πάμε σε All Star Edition.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share