Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 29/05: Έρχεται το έπαθλο του αιώνα! Αυτή η ομάδα το κερδίζει

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

29 Μαΐου 2022 08:27
Survivor spoiler 29/05: Έρχεται το έπαθλο του αιώνα! Αυτή η ομάδα το κερδίζει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το Survivor 5 φτάνει προς το τέλος του και μέσα στις τόσες αρνητικές στιγμές με ίντριγκες, τσακωμούς και διάφορες στρατηγικές, θεμιτές ή μη από την πλευρά των παικτών και πάντοτε... με την ευλογία της παραγωγής, ο Ατζούν Ιλιτζαλί τουλάχιστον προσφέρει εμπειρίες ζωής.

Μπορεί να τον κατηγορήσεις για πολλά και μια πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, μάλιστα, επιθυμεί έως και δικαστική λύση, εντείνοντας κι άλλο τη μεταξύ τους διαμάχη, που ισχύει εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά σίγουρα δεν μπορείς να αρνηθείς, ότι είναι ο... ορισμός του γαλαντόμου, με τα έπαθλα που μοιράζει κάθε χρόνο να ξεπερνούν κάθε προηγούμενο.

Αυτό ισχύει πολύ περισσότερο στον φετινό πέμπτο κύκλο, όπου είτε είναι παρών είτε όχι, τα έπαθλα είναι φοβερά. Το τελευταίο ήταν ένα κοινό ταξίδι Ελλήνων και Τούρκων επιζώντων στο Κουρασάο, αλλά τελικά ο παραγωγός του ριάλιτι θα ξεπεράσει τον εαυτό του στο σημερινό (29/5) επεισόδιο με το έπαθλο, που θα δώσει.

Survivor spoiler: Ποιος θα πάει Μεξικό;

Αυτό, λοιπόν, αφορά ένα ταξίδι ζωής στο Μεξικό. Η νικήτρια ομάδα, δηλαδή, έστω και για περιορισμένο χρονικό διάστημα, θα μπορέσει να γνωρίσει την χώρα, που συνορεύει με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Την χώρα της τεκίλας, του σομπρέρο, του ωραίου φαγητού, του τροπικού κλίματος, των κάκτων και πολλών ακόμη, που έχουν δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο όνομα για την ίδια, αποτελώντας προορισμό κορυφαίο για κάθε ταξιδιώτη, που σέβεται τον εαυτό του.

Ποια ομάδα, όμως, θα καταφέρει να ζήσει αυτή τη μοναδική εμπειρία, με πέντε να έχουν μείνει στην κάθε πλευρά; Οι πρώτες μας πληροφορίες λένε, ότι η μπλε ομάδα έχει προβάδισμα, έχοντας δείξει να είναι ανώτερη προς το παρόν από την κόκκινη ομάδα. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, να διαλέξουν κάποιον ή κάποιους από την αντίπαλη ομάδα, με την ευκαιρία να τους δίνεται, να έρθει ή να έρθουν μαζί τους, αλλά με οριστική πληροφόρηση θα επανέλθουμε σύντομα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share