Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor trailer 29/05: «Έχεις ξεφύγει, με φοβάσαι...» - «Πόλεμος» για Μαρτίκα και Σοϊλέδη στο Survivor 5!

Τα «πυρά» συνεχίζονται για τους δύο παίκτες!

29 Μαΐου 2022 07:31
Survivor trailer 29/05: «Έχεις ξεφύγει, με φοβάσαι...» - «Πόλεμος» για Μαρτίκα και Σοϊλέδη στο Survivor 5!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor trailer: Οι διαμάχες στο Survivor 5... καλά κρατούν ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τους παίκτες των δύο ομάδων να συνεχίζουν να «εκτοξεύουν» με την ίδια ένταση τα μεταξύ τους «πυρά», μιας κι έχουμε μπει στην τελική δεκάδα, άρα και πολύ κοντά στο φινάλε.

Ο «πόλεμος» μαίνεται στην παραλία κανονικά, όπως βλέπουμε για το σημερινό (29/5) επεισόδιο ανάμεσα σε Σπύρο Μαρτίκα και Άρη Σοϊλέδη, με τον πρώτο να βγαίνει στην αντεπίθεση και να αναφέρει, ότι σαφέστατα ο συμπαίκτης του τον φοβάται και επιχειρεί να τον σπιλώσει με κάθε τρόπο.

Survivor trailer: Η ανακοίνωση που φέρνει... τρέλα και το όνειρο του Ατζούν

Μετά από αυτό, όμως, όλα ξεχνιούνται, καθώς οι δύο ομάδες ακούνε από τον Γιώργο Λιανό, ότι ένα αδιανόητο έπαθλο περιμένει τους νικητές. Κι αυτό, γιατί όποιος κερδίσει στο αγώνισμα, θα κάνει ένα ταξίδι ζωής στο Μεξικό, με άπαντες να... τρελαίνονται στο άκουσμα της ανακοίνωσης.

Η «μάχη» τους είναι μεγάλη, μα δεν είναι και η μόνη, καθώς ο Ατζούν Ιλιτζαλί πραγματοποιεί την επιθυμία του ιδίου, αλλά και των παικτών σε ελληνικό και τουρκικό Survivor, με τον αγώνα ποδοσφαίρου να λαμβάνει τόπο σαν επιπλέον κίνητρο για ένα έπαθλο, τη στιγμή που ο παραγωγός δείχνει να πηγαίνει στα δικαστήρια μετά από καταγγελία.

Δείτε το trailer:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share