Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 5 - Τρέλα ερωτευμένη η Ασημίνα: «Έλιωσε» με τον Χρήστο Δάντη - «Θα τα πούμε στον τελικό» (Video)

Η Ασημίνα του είπε «σ' αγαπώ»

27 Μαΐου 2022 16:20
Survivor 5 - Τρέλα ερωτευμένη η Ασημίνα: «Έλιωσε» με τον Χρήστο Δάντη  - «Θα τα πούμε στον τελικό» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 5, η Μπλε ομάδα κέρδισε το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας και είχε την ευκαιρία να μιλήσει με βιντεοκλήση με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Όπως κάθε φορά, έτσι και χθες, Τετάρτη 25 Μαΐου, το έπαθλο επικοινωνίας έφερε κλάματα και πολλές στιγμές έντονης συγκίνησης.

Δείτε επίσης: Survivor 5 - «Σίφουνας» ο Καραγκούνιας: «Ο Τάλα δεν είναι αυτός που δείχνει - Ο Άρης μου επιτέθηκε» (Video)

Όταν ήρθε η σειρά της Ασημίνας Χατζηανδρέου, ο Χρήστος Δάντης την περίμενε στην άλλη άκρη της γραμμής για να της δώσει δύναμη και κουράγιο. Εκείνη ξέσπασε σε κλάματα με το που τον είδε.

«Σαν ψέμα είναι!», αναφώνησε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Ο τραγουδιστής βρισκόταν για μερικές μέρες στο Λονδίνο, όπως αποκάλυψε, ενώ τον ταλαιπωρούσε και μια ίωση.

«Θα τα πούμε στον τελικό!», της είπε ο Χρήστος Δάντης και εκείνη του απάντησε... «σ’ αγαπάω απλά!».

Δείτε όσα δήλωσαν:

Survivor 5: Ήρθαν κοντά Βρισηίδα - Σοϊλέδης - Νέο σούσουρο στον Άγιο Δομίνικο (Video)

Survivor 5: Ψέμα χαρακτήρισε ο Σπύρος Μαρτίκας τη «βόμβα» που έριξε ο Άρης Σοϊλέδης λίγο πριν την έναρξη του χθεσινού αγωνίσματος και αφορούσε τον φαρμακοποιό. Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής ανέφερε πως: «Δεν μπορώ να μιλάει για ηθική όταν ο Σπύρος ο Μαρτίκας έλεγε πριν τη δεύτερη ασυλία να χάσουμε για να βγει ο Κωνσταντίνος υποψήφιος για να μη βγει αυτός γιατί προφανώς φοβόταν να βγει υποψήφιος με τον Τάλα ή τον Στάθη. Αυτό το πράγμα είναι ανήθικο. Το πρότεινε σε μένα. Αυτό δεν θα το δεχόμουν σε καμία περίπτωση. Δεν θα μιλούσα αν δεν μιλούσε για ηθική».

Δείτε επίσης: Survivor 5: «Δεν αξίζεις τίποτα...» - «Άγρια» επίθεση Μαρτίκα στον Σοϊλέδη

Από την πλευρά του, ο Σπύρος Μαρτίκας, μιλώντας στην κάμερα του Survivor το χαρακτήρισε «ανήθικο ψέμα» τονίζοντας ότι ο Άρης Σοϊλέδης σκαρφίστηκε αυτό το ψέμα επειδή εκείνος στάθηκε απέναντι στην ανηθικότητα του.

Από την άλλη, ο Άρης Σοϊλέδης μιλώντας στην κάμερα του Survivor επανέλαβε την ίδια «καταγγελία» και σχολίασε πως «δεν αντέχουμε ο Σπύρος να μας κοροϊδεύει».

Η Βρισηίδα στήριξε τον Άρη και «άδειασε» τον Σπύρο

Σε συζήτηση με τους παίκτες της Μπλε Ομάδας η Βρισηίδα Ανδριώτου, λίγο μετά το άδοξο φινάλε της σχέσης της με τον Σπύρο Μαρτίκα, επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Άρη Σοϊλέδη πως ο φαρμακοποιός επιθυμούσε να «στήσει» τον αγώνα.

«Βρήκες σύμμαχο στο ψέμα σου τη Βρισηίδα. Η Βρισηίδα τόσο καιρό σιχαίνεται τον Κωνσταντίνο, δεν θέλει να του μιλάει και να τον βλέπει. Ήθελε σαν τρελή να τον βγάλει υποψήφιο για αποχώρηση και εκείνη και η Ασημίνα. Και εσύ το ίδιο γιατί ήθελες να δυναμώσει η ομάδα σου. Και από την άλλη, εσείς όλοι τον ψηφίσατε και αποχώρησε χθες. Εγώ που εμπλέκομαι σε όλο αυτό;» αναρωτήθηκε ο Σπύρος Μαρτίκας στέλνοντας μήνυμα στον Άρη Σοϊλέδη.

Έκπληκτος από την στάση της Βρισηίδας Ανδριώτου δήλωσε ο φαρμακοποιός και τόνισε πως απογοητεύτηκε.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share