Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 5 - «Σίφουνας» ο Καραγκούνιας: «Ο Τάλα δεν είναι αυτός που δείχνει - Ο Άρης μου επιτέθηκε» (Video)

Κατακεραύνωσε τους πάντες!

27 Μαΐου 2022 14:15
Survivor 5 - «Σίφουνας» ο Καραγκούνιας: «Ο Τάλα δεν είναι αυτός που δείχνει - Ο Άρης μου επιτέθηκε» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 5: Ο Τάκης Καραγκούνιας βρέθηκε στην εκπομπή «Love it» και μίλησε για την "στρατηγική" που θεωρούσαν οι συμπαίκτες του ότι είχε και για τον θάνατο του πατέρα του. Γιατί ήθελε όταν μπήκε στο παιχνίδι να είναι στους Μαχητές

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 27/05: Τελειώνουν από το Survivor 5 ΚΑΙ ο Σπύρος Μαρτίκας ΚΑΙ η Βρισηίδα Ανδριώτου!

Ο πρώην παίκτης του Survivor, που αποδείχθηκε ίσως από τους πιο αμφιλεγόμενους μέσα στο ριάλιτι, δε «μάσησε» τα λόγια του και κάρφωσε τον Άρη, αλλά και τον Τάλα.

Καραγκούνιας: Ο Άρης ζήτησε συγγνώμη για το κινητό & μετά ήρθε σε μένα και μου επιτέθηκε

Survivor 5: Ήρθαν κοντά Βρισηίδα - Σοϊλέδης - Νέο σούσουρο στον Άγιο Δομίνικο (Video)

Survivor 5: Ψέμα χαρακτήρισε ο Σπύρος Μαρτίκας τη «βόμβα» που έριξε ο Άρης Σοϊλέδης λίγο πριν την έναρξη του χθεσινού αγωνίσματος και αφορούσε τον φαρμακοποιό. Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής ανέφερε πως: «Δεν μπορώ να μιλάει για ηθική όταν ο Σπύρος ο Μαρτίκας έλεγε πριν τη δεύτερη ασυλία να χάσουμε για να βγει ο Κωνσταντίνος υποψήφιος για να μη βγει αυτός γιατί προφανώς φοβόταν να βγει υποψήφιος με τον Τάλα ή τον Στάθη. Αυτό το πράγμα είναι ανήθικο. Το πρότεινε σε μένα. Αυτό δεν θα το δεχόμουν σε καμία περίπτωση. Δεν θα μιλούσα αν δεν μιλούσε για ηθική».

Δείτε επίσης: Survivor 5: «Δεν αξίζεις τίποτα...» - «Άγρια» επίθεση Μαρτίκα στον Σοϊλέδη

Από την πλευρά του, ο Σπύρος Μαρτίκας, μιλώντας στην κάμερα του Survivor το χαρακτήρισε «ανήθικο ψέμα» τονίζοντας ότι ο Άρης Σοϊλέδης σκαρφίστηκε αυτό το ψέμα επειδή εκείνος στάθηκε απέναντι στην ανηθικότητα του.

Από την άλλη, ο Άρης Σοϊλέδης μιλώντας στην κάμερα του Survivor επανέλαβε την ίδια «καταγγελία» και σχολίασε πως «δεν αντέχουμε ο Σπύρος να μας κοροϊδεύει».

Η Βρισηίδα στήριξε τον Άρη και «άδειασε» τον Σπύρο

Σε συζήτηση με τους παίκτες της Μπλε Ομάδας η Βρισηίδα Ανδριώτου, λίγο μετά το άδοξο φινάλε της σχέσης της με τον Σπύρο Μαρτίκα, επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Άρη Σοϊλέδη πως ο φαρμακοποιός επιθυμούσε να «στήσει» τον αγώνα.

«Βρήκες σύμμαχο στο ψέμα σου τη Βρισηίδα. Η Βρισηίδα τόσο καιρό σιχαίνεται τον Κωνσταντίνο, δεν θέλει να του μιλάει και να τον βλέπει. Ήθελε σαν τρελή να τον βγάλει υποψήφιο για αποχώρηση και εκείνη και η Ασημίνα. Και εσύ το ίδιο γιατί ήθελες να δυναμώσει η ομάδα σου. Και από την άλλη, εσείς όλοι τον ψηφίσατε και αποχώρησε χθες. Εγώ που εμπλέκομαι σε όλο αυτό;» αναρωτήθηκε ο Σπύρος Μαρτίκας στέλνοντας μήνυμα στον Άρη Σοϊλέδη.

Έκπληκτος από την στάση της Βρισηίδας Ανδριώτου δήλωσε ο φαρμακοποιός και τόνισε πως απογοητεύτηκε.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share