Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 29/05: Ο Άρης Σοϊλέδης κι άλλος ένας! Θα τους ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός πως...

Αποκάλυψη τώρα!

27 Μαΐου 2022 11:28
Survivor spoiler 29/05: Ο Άρης Σοϊλέδης κι άλλος ένας! Θα τους ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός πως...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 29/05: Κι όμως ελάχιστοι το είχαν παρατηρήσει και η αλήθεια είναι πως μας ξέφυγε για δύο μέρες, όμως η αποκάλυψη ήρθε.

Ο Άρης Σοϊλέδης εξ' αρχής έμοιαζε ως ένα μεγάλο φαβορί για τη νίκη του Survivor 5 και δεν μας κάνει έκπληξη η εξέλιξη αυτή, όμως για τον Νίκο Γιάννη δεν το περιμέναμε είναι η αλήθεια όταν μπήκε στο παιχνίδι. Δεν μας γέμισε το μάτι ενώ και αγωνιστικά δεν ήταν τίποτα σπουδαίο.

Ελάχιστοι παρατηρήσαμε πως μετά την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, ο Άρης Σοϊλέδης και ο Νίκος Γιάννης είναι οι μόνοι άνδρες που παρέμειναν στην μπλε ομάδα, κάτι που σημαίνει πως εξασφάλισαν ασυλία τουλάχιστον μέχρι να φύγει μια γυναίκα από την ομάδα τους! Επομένως θεωρείται δεδομένο πως με δύο μπλε χαμένες ασυλίες τότε θα είναι υποψήφιες προς και η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Μαίη Εμμανουηλίδου και η Ασημίνα Χατζηανδρέου, εφόσον δεν εξασφαλίσει κάποια εξ' αυτών την ατομική ασυλία!

Survivor spoiler 29/05: Ο Άρης Σοϊλέδης κι άλλος ένας!

Την εξέλιξη αυτή θα την ανακοινώνει ο Γιώργος Λιανός στους δύο παίκτες στο επεισόδιο της Κυριακής, κάτι ωστόσο που το ξέρουν και οι ίδιοι αφού σίγουρα το έχουν σκεφτεί! Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν ο Άρης Σοϊλέδης, ειδικά, πάει καρφί για να φτάσει στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Άλλωστε ήταν το μεγάλο φαβορί από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στον Άγιο Δομίνικο!

Αξίζει να σημειωθεί πως κάτι ανάλογο ισχύει και στην κόκκινη ομάδα, αλλά για τις γυναίκες της παρέας, καθώς η Στέλλα Ανδρεάδου και η Σταυρούλα Χρυσαειδή έχουν μείνει μόνες, οπότε έχουν ασυλία μέχρι να φύγει τουλάχιστον ένας άνδρας της ομάδας τους! Έχουμε μπει λοιπόν στην τελική ευθεία του Survivor και είναι θέμα χρόνου να γίνει ατομικό.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share