Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 27/05: Ανακοινώνει το ΤΕΛΟΣ ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες την Κυριακή!

Έκτακτη απόφαση της παραγωγής!

27 Μαΐου 2022 08:50
Survivor spoiler 27/05: Ανακοινώνει το ΤΕΛΟΣ ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες την Κυριακή!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 27/05: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor 5 καθώς το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ αρχίζει να μπαίνει στην τελική του ευθεία.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αποχώρησε και πλέον τα... παλτά μπαίνουν σιγά σιγά στην ντουλάπα. Καλοκαιριάζει άλλωστε τι τα θέλουμε... Με γνώμονα αυτό λοιπόν σιγά σιγά θα δούμε και τους Σπύρο Μαρτίκα και Βρισηίδα Ανδριώτου να αποχωρούν ώστε να έχουμε δυνατές μάχες μόλις το ριάλιτι γίνει ατομικό.

Αυτό ακριβώς θα ανακοινώνει λοιπόν ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες και πιθανότατα στο επεισόδιο της Κυριακής (29/05)! Δηλαδή το ΤΕΛΟΣ του ομαδικού, το ΤΕΛΟΣ των μπλε και τον κόκκινων και την έναρξη των ατομικών αγωνισμάτων. Εκεί όπου ο καθένας θα παίζει για την πάρτι του.

Survivor spoiler 27/05: Ανακοινώνει το ΤΕΛΟΣ ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες την Κυριακή!

Δεν είναι γνωστό ακόμα αν ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει ότι θα ξεκινήσουν τα ατομικά από τη νέα εβδομάδα αλλά θα τους ανακοινώνει σίγουρα το πότε θα γίνει αυτό! Δηλαδή ότι μπαίνουν στην τελική ευθεία και πλέον ο καθένας θα πρέπει να κοιτάξει τον εαυτό του (όχι ότι δεν το έκαναν μέχρι τώρα)!

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού θα φέρει συγκίνηση καθώς άπαντες θα καταλάβουν πως πλέον θα πρέπει να βρεθούν απέναντι σε πολύ καλούς τους φίλους αλλά και πως το ταξίδι αυτό του Survivor 5 μπαίνει σιγά σιγά στο φινάλε του.

Άλλωστε σας έχουμε ξαναπεί! Σ' έναν μήνα από σήμερα, δηλαδή στα τέλη του Ιουνίου, όσοι παίκτες θα έχουν απομείνει στο Survivor 5 θα πάρουν το ταξίδι της επιστροφής για την Ελλάδα και τον ημιτελικό και τελικό της Αθήνας στο Άλσος Βεΐκου.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share