Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 26/05: Έξαλλος με τον Μαρτίκα ο Ατζούν - Τον τελειώνει άμεσα για λόγους βίας από το Survivor 5;

Αποκλειστικό παρασκήνιο του Athensmagazine.gr!

26 Μαΐου 2022 17:15
Survivor spoiler 26/05: Έξαλλος με τον Μαρτίκα ο Ατζούν - Τον τελειώνει άμεσα για λόγους βίας από το Survivor 5;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Στο φετινό Survivor τα πράγματα έχουν ξεφύγει αρκετά. Το αν αυτή η κατάσταση προκαλείται σε τόσο έντονο βαθμό, επειδή πράγματι οι συνθήκες και οι διαμορφωθείσες ανθρώπινες σχέσεις είναι τέτοιες, ή απλά οι παίκτες έχουν... την ευλογία της παραγωγής, για να βρίσκονται με κάθε τρόπο στο επίκεντρο της προσοχής, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο και το αφήνουμε στην κρίση σας, καθώς έχουμε τοποθετηθεί ξανά με σαφήνεια επί του θέματος.

Πολλές φορές, πάντως, έχουμε δει συμπεριφορές, που μόνο κατάλληλες δεν είναι ακόμη και για σκληρό ριάλιτι, που προβάλλεται στην prime time ζώνη. Δεν είναι και λίγες, μάλιστα, οι περιπτώσεις όπου οι παίκτες έχουν βιαιοπραγήσει ή έχουν επιχειρήσει να βιαιοπραγήσουν και τα παραδείγματα γίνονται πια πολλά.

Μια τέτοια περίπτωση, πια, είναι και του Σπύρου Μαρτίκα, σύμφωνα με όσα τουλάχιστον καταγγέλλει η πρώην σύντροφός του στο παιχνίδι, Βρισηίδα Ανδριώτου. Η παίκτρια της μπλε ομάδας ανέφερε στο συμβούλιο, ότι... ο καλός της δε συγκράτησε τα νεύρα του στον καβγά τους για το ματσάρισμα του Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, με τον φαρμακοποιό να την απωθεί και να προκαλεί αντιδράσεις στην παραλία.

Survivor spoiler: Σε κίνδυνο το... σχέδιο Μαρτίκα

Ο Σπύρος κάθε άλλο παρά παραδέχθηκε τα όσα είπε η Βρισηίδα, τονίζοντας πως σε καμία περίπτωση δεν την έσπρωξε με βίαιο τρόπο. Η περίπτωση, όμως, όπως μαθαίνουμε είναι αρκετά σοβαρή, με την παραγωγή να βρίσκεται και πάλι σε πολύ δύσκολη θέση και τον Ατζούν Ιλιτζαλί να είναι έξαλλος με τα συνεχόμενα βίαια περιστατικά.

Κι επειδή το έκανε μία φορά ήδη με τον Κατσαούνη, ενώ τον βολεύει στον προγραμματισμό για το πότε θα τελειώσει το ριάλιτι, σκέφτεται σοβαρά μέχρι και την περίπτωση να βάλει τέλος στην παρουσία του Μαρτίκα στο Survivor. Ακόμη είναι μακριά, βέβαια, από μια τέτοια απόφαση, ωστόσο περνά από το μυαλό του και ευελπιστεί να μπορέσει σύντομα έστω να αποχωρήσει μέσω της τηλεοπτικής ψήφου, όπως έγινε και με άλλους παίκτες.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share